Vaararrangmenten Zwolle

De stad Zwolle ervaren vanaf het water? Door het rustige tempo kunt u het oude Zwolle op u in laten werken en genieten van een fraaie binnenstad. In Zwolle is het mogelijk door de oude stadsgrachten te varen en over de Overijsselse Vecht. Geniet van het water, de rust, de oude skyline en de kleine stukjes natuur die midden in de stad aanwezig zijn. Gebruikt u Zwolle als uitvalsbasis? Dan zijn er naast de  Vaararrangementen Zwolle ook mogelijkheden om richting Ommen, Hasselt, Dalfsen en natuurlijk De Wieden (en het bekende Giethoorn) te varen.

Waarom een vaararrangment Zwolle?

De hectiek van de dag. Verkeer, laden en lossen, luidruchtige vrachtwagens… Vanaf het water lijkt het wel alsof u ze niet meer hoort, alsof ze niet aanwezig zijn. Tijdens het langzaam glijden door de grachten wordt uw groep overvallen door de rust. Uw zintuigen gaan open staan en u hoort vogels fluiten, eenden kwetteren en u krijgt een andere kijk op Zwolle vanaf het water. Door het omlaag brengen van het tempo ontdekt u zelf ook rust. Wat een mooi begin van uw evenement, teambuilding, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of teamuitje.

Vaararrangementen Zwolle op maat

Bent u op zoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Wilt u een vaararrangement aanpassen naar uw wensen of combineren met een ander uitje? Of wilt bijvoorbeeld u een lunch, borrel of diner aan laten sluiten op de vaartocht? Dat kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u de perfecte dag samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews

Top georganiseerd

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gevaren met de familie. We wilde graag na het varen nog dineren, goed geregeld, het eten smaakte goed.

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Uw ervaring