Winter Wonder Speurtocht

Winter Wonder Speurtocht

Ontdek de wondere wereld van Amsterdam. Deze ludieke Winter Wonder Speurtocht geeft u een unieke kijk op Amsterdam en laat uw gezelschap op een ludieke manier verschillende plekken zoeken met deze spannende speurtocht.

De benaming ‘Winter Wonder’ is omdat uw gezelschap Amsterdam gaat beleven op zijn mooist, namelijk in de winter! Naar onze mening een perfect moment om de stad te ontdekken op een heel andere manier. Want Amsterdam is niet alleen mooi als de terrassen vol zitten, maar ook ’s winters oogt deze stad prachtig. De grachten zijn mooi verlicht en zelfs de gehele stad licht op tijdens het Amsterdam Light Festival, een prachtig gezicht! Uw gezelschap wordt verwelkomt op een mooie locatie midden in Amsterdam, om precies te zijn gelegen op 2 minuten vanaf het centraal station, op de Oudezijds Armsteeg 24. Hiervandaan zal de Winter Wonder Speurtocht starten.

Wat heeft de Winter Wonder Speurtocht voor u in petto!

Wat kan uw gezelschap verwachten? Met de Winter Wonder Speurtocht wordt u ontvangen door een Amsterdamse expert van Original Tours & Events. Deze enthousiaste begeleider zal uw gezelschap opdelen in verschillende teams en bewapenen met een  fototoestel, kaart en diverse opdrachten. Dan is het moment daar, de strijd mag losbarsten! Welk team zal de opdrachten het meest succesvol en zo origineel mogelijk uitvoeren? We gaan erachter komen tijdens de Winter Wonder Speurtocht in Amsterdam! Na deze spannende Winter Wonder Speurtocht is het tijd om de balans op te maken. Onder het genot van een heerlijke kop chocolade melk met slagroom is het namelijk tijd voor de prijsuitreiking, waarbij alle leuke ervaringen en bloopers de revue zullen passeren. Het winnende team gaat uiteraard niet met lege handen naar huis maar met de felbegeerde Original Tours hoofdprijs.

Een prachtige en spannende Winter Wonder Speurtocht met de professionele begeleiding van de Amsterdam experts van Original Tours & Events.

 

0 reacties

Plaats uw review

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *