winter wallen wandeling

Winter Wallen Wandeling

Trek uw warmste jas aan! Geniet van de Winter Wallen Wandeling, een unieke ervaring tijdens de wintermaanden. Deze winterse wandeling geeft u een kijkje in het stadsdeel genaamd ”de wallen”, wat nog mooier oogt in de winterse periode. Een echte Amsterdamse winterwandeling dus! 

De wallen wandeling is één van de bekendste rondleidingen van Nederland. Wij van Original Tours willen u graag de wallen laten zien zoals u nog nooit gezien heeft. Dus trek uw warme kleren en schoenen aan want eventuele sneeuw zorgt er alleen maar voor dat deze tour nog magischer kan worden! Een ervaring die de wereldwijde beroemde attractie eens van dichtbij laat zien en u ook de geschiedenis achter dit dit stadsdeel ontdekt.

Wat kunt u verwachten tijdens de Winter Wallen Wandeling?

Uw gezelschap wordt ontvangen op een unieke locatie in hartje Amsterdam, gelegen op maar 2 minuten vanaf centraal station. Hier zal één van onze enthousiaste gidsen op u wachten en warm ontvangen. Laat u verrassen als onze Amsterdam experts u meenemen door deze spannende buurt. Onderweg bezoekt u de meest bijzondere plekjes. Koud? Dat maakt juist deze wandeling, helemaal uniek als er sneeuw ligt. En laat die kou ook maar komen, want de winter wallen wandeling is inclusief een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom. Tijdens de winter wallen wandeling zullen geboren en getogen Amsterdammers u vermaken met heerlijke anekdotes en geschiedenis van deze wijk! Wat verdient een prostituee nou eigenlijk gemiddeld per dag? Bestaan er nog pooiers? Hoeveel ramen heeft de rosse buurt op dit moment? Na deze Wallen tour kent u alle ins en outs van het oudste beroep ter wereld!

Het is mogelijk om na de tour aan tafel te schuiven om te genieten van een lunchbuffet of 3 gangen keuze diner. Ook een heerlijke proeverij na de Winter Wallen Wandeling is mogelijk. Laat uw wensen weten en Original Tours & Events zal uw gezelschap een onvergetelijke dag bezorgen!

0 reacties

Plaats uw review

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *