Winter Games Amsterdam

Winter Games Amsterdam

De vernieuwde Winter Games Amsterdam! Een attractief en competitief spel die u in deze wintermaanden warm laat worden. Met uw gezelschap zult u een gezellige en hilarische middag tegemoet gaan, een ware strijd binnen uw gezelschap om de befaamde Winter Games Amsterdam te winnen!

Welkom bij de Winter Games Amsterdam! Als iedereen topfit is beginnen we met een winterse warming-up in stijl, zodoende starten we warm. Vervolgens gaan we erachter komen tijdens de Winter Games Amsterdam welk team het fitst, maar zeker ook het behendigst, origineelst en zich daarnaast niet laat kisten door het winterweer!

Wat kunt u verwachten tijdens de Winter Games Amsterdam?

Wat staat uw gezelschap te wachten? We verdelen uw gezelschap op in verschillende teams, maar wees gerust want iedereen zal bij elkaar blijven, alleen de verschillende spellen worden uitgevoerd in teamverband! De Winter Games zullen verschillen tussen een wedstrijdje langlaufen over de gracht op een 8 persoons ski tot winterse kennis vragen. We kunnen uiteraard niet alles verklappen, maar de Winter Games Amsterdam staan voor hilariteit en houden u zeker warm! Wie weet de meeste punten te verzamelen in onze verschillende rondes? Daar gaan we achterkomen tijdens de spannende prijsuitreiking. Het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis! Want Original tours & Events heeft voor het winnende team de felbegeerde Original Tours hoofdprijs, iets om mee thuis te komen.

De Winter Games Amsterdam zijn op verschillende manieren te boeken. U kunt het namelijk als los spel boeken, maar ook als dag en/of diner arrangement. Het dagarrangement zal met uitgebreide lunch worden geserveerd of het diner arrangement zal met een uitgebreid 3 gangen keuze diner komen. Original Tours & Events maakt u Winter Games Amsterdam op maat, dus contact ons met al uw verzoeken.

Ook te combineren met een lunch of diner

Spel inclusief lunch
10 t/m 19 personen € 41,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen  € 36,50 p.p. incl. btw

Spel inclusief 3-gangen diner
8 t/m 19 personen  € 52,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 46,50 p.p. incl. btw

 

0 reacties

Plaats uw review

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *