Whisky Cruise

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De nieuwste sensatie in Amsterdam; De Whisky Cruise! Varen door de mooie grachten van Amsterdam in een luxe, verwarmde salonboot terwijl u geniet van bijzondere whisky’s. We varen van de ene naar de andere bijzondere plek en ondereg proberen de nieuwe whiskey smaken uit.

De Whisky Cruise is een zeer educatieve avond, waarbij een echte whisky kenner u meeneemt in de wereld van deze bijzondere drank. Er bestaan zoveel soorten wishky op de wereld, dat er voor iedereen een whisky bestaat die hij of zij lekker vindt. Weet u al welke whisky u lekker vindt? Of laat u zich graag verrassen met nieuwe smaken? Wij laten u dit samen ontdekken met onze Whisky specialist!

Wat gaat u beleven tijdens deze geweldige Whisky Cruise?

U zult tijdens deze cruise langs de mooiste plekjes van Amsterdam varen. Dat in combinatie met heerlijke verschillende whisky soorten. Wist u dat whisky bestaat uit gegist graanbeslag en wordt gerijpt op houten vaten? Vandaar de heerlijke pure smaak! Oorspronkelijk komt het woord Whisky uit het Schots/Canadees, maar de naam Whiskey komt uit het Iers/Amerikaans. Wij zullen u kennis gaan laten maken met de verschillende soorten whisky denk bijvoorbeeld aan: de Scotch Whisky, Graanwhisky, Malt Whisky en natuurlijk niet te vergeten de Single malt Whisky. De puurste vormen zullen voorbij komen in deze bijzondere Whisky Cruise.

Deze Whisky Cruise is een zeer uitgelezen kans om meer over deze drank te weten te komen. Tijdens deze mooie cruise is er uiteraard genoeg tijd om onze specialist de hemd van het lijf te vragen. Hoe wordt whisky nu precies gemaakt? Waar kunnen jullie de beste whisky kopen in Amsterdam? Hoeveel whisky wordt er per jaar geproduceerd? En hoeveel whisky er totaal in Amsterdam per jaar wordt gedronken? Kom erachter tijdens deze anderhalf uur durende Whisky Cruise door de Amsterdamse grachten!

Dit arrangement is een combinatie van de borrelboot en whiskey proeverij, ook los te boeken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Genieten!

★★★★★
Whisky en heerlijk varen.. Wat wilt een man nog meer? Heerlijk! Mijn vrouw vond het overigens ook heerlijk! Erg bedankt, Original Tours. Groetjes, Mark & Linda
- Mark & Linda

Zeer geslaagd

★★★★★
Een zeer geslaagd verjaardags cadeau voor mijn vader, 65 jaar! We hebben genoten van de verschillende soorten wiskey, en de prachtige stad. Bedankt!
- Karlos

Tevreden

★★★★☆
De wiskeyproeverij was goed verzorgd en ook de boot was keurig. Een prettige vaart hebben wij ervaren. Onze dank heren.
- Kevin
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content