Een exclusief evenement!

Original Tours & Activities BV mag zich na het organiseren van meer dan 500 exclusieve evenementen voor uiteenlopende VIP groepen de expert noemen op dit gebied in Nederland.

Onder andere deze organisaties gingen u voor...

Wat we doen…

We transformeren de wensen van uw high-end groep tot een volledig op maat gemaakt evenement of verzameling van evenementen. Tours, rondleiding, vervoer, accommodatie, restaurants, product presentaties, vergaderingen, brainstorm sessies, klasse entertainment en meer. De steden waarin Original Tours actief is, zijn steden met een miljoen mogelijkheden. Aan ons de uitdaging om de het juiste aanbod te combineren tot één exclusief programma, precies passend bij uw wensen.

Ontzorg garantie

We weten bij Original Tours precies wat de belangrijke zaken zijn die afgedekt moeten worden en voor de organisator van een VIP evenement van levensbelang zijn.

Alleen professionele partners

Original Tours werkt uitsluitend samen met partijen waar we een ruime ervaring mee hebben. Dat geldt voor vervoerders, locaties, audio-visuele partijen, horecabedrijven, cateraars en entertainment partijen. Daardoor weten wij precies wat u mag verwachten en of dit voldoet aan uw wensen.

Binnen budget

Het budget is een rode draad bij het organiseren van uw exclusieve evenement. Een budgetoverschrijding achteraf is een nare verrassing en zal door Original Tours worden voorkomen. Ook wanneer u posten heeft die uitsluitend op basis van nacalculatie kunnen worden afgerekend weten we deze uit ervaring vooraf goed in te schatten. Een transparante opgave vooraf van kosten en programma hoort hier natuurlijk onlosmakelijk bij.

Accuraat

Niet is vervelender voor een organisator dan dat er op de belangrijke dag zaken niet lopen zoals gepland. Original Tours & Activities Nederland is de volledige dag aanwezig met een event manager. Deze coacht het hele evenement en zorgt dat alle partijen naadloos samenwerken. Een goede organisatie vooraf is hiervoor van levensbelang.

Portfolio

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens, wensen, gasten en programma. Daarom zijn onderstaande evenementen geanonimiseerd.

High class VIP Event

Voor de board of directors heeft Original Tours & Events een tweedaags programma samengesteld waarbij ieder onderdeel op het moment zelf te kiezen was. Zo koos een deel van de groep voor een tour door de Jordaan terwijl een ander deel ging genieten van cocktails in de Skylounge. Het diner werd dan weer gezamenlijk genoten bij Onno Kokmeijer van Ciel Bleu**. De gasten werden ondergebracht in het Andaz hotel voor de nacht. De tweede dag werd de nieuwe propositie van het bedrijf toegelicht in een van de zalen van het Rijksmuseum. Met een privé tour door het Rijksmuseum werd de travel incentive afgesloten.

Onderdompelen in onze hoofdstad

Voor de businessclub van een eredivisie voetbalclub werd een dag georganiseerd waarbij traditioneel Amsterdam voorop stond. Na aankomst in Amsterdam werd een traditioneel Amsterdams buffet geserveerd op een authentieke salonboot op de Amsterdamse grachten. Na een tour langs de hoogtepunten van onze hoofdstad werd de meest traditionele kroeg van Amsterdam opgezocht voor vertier met een smartlappen accordeonist en sketch door Freek de Jonge. De avond werd gevuld met een vijfgangen diner in “eigen kweek” restaurant De Kas van chef-koks Bas Wiegel en Jarno van den Broek.

Wilt u een VIP evenement organiseren of travel incentive in Nederland? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.