Uitje Utrecht

Over Utrecht

Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht en vierde stad van Nederland. Met 339.000 inwoners een van de grootste steden van Nederland. Bekende attracties zijn natuurlijk Het Spoorwegmuseum, de oude grachten, de Dom, de vele pleinen met terrassen (bijvoorbeeld het ledig erf) en veel karakteristieke winkeltjes. Voor een uitje Utrecht bent u bij Original Tours & Activities Nederland aan het juiste adres. We kennen de stad als geen ander en verzorgen uw uitje Utrecht met veel plezier, professionaliteit en enthousiasme.

Handige informatie
Parkeren in UtrechtParkeren bij het Transferium
Taxi in Utrecht030 – 2 300 400 (UTC)
Huisartsenpost0900 – 450 1 450
Vrijgezellenfeestje

Utrecht is uitermate geschikt om jouw vrijgezel in onder te dompelen. Met een tal van leuke uitgaanspleinen (bijvoorbeeld Het Ledig Erf) bevinden zich kroegen met voor ieder wat wils. Door het informele karakter van de stad kun je een leuk feestje organiseren met als start bijvoorbeeld een Crazy 88, Escape The City of Ik hou van Holland. Na het leuke spel is het tijd voor een driegangen keuzemenu en daarna voetjes van de vloer in 1 van de kroegen. We stellen het hele uitje Utrecht samen naar jouw smaak en wens. Een onvergetelijke ervaring voor jouw vrijgezel en de rest van het gezelschap. Zo leuk, je zou het bijna nog een keer doen!

Groepsuitje Utrecht

Groepsuitjes zijn evenementen voor kleine groepen mensen, familieleden, gezinsleden of vriendenclubs. Vanaf 8 personen organiseren we de leukste evenementen in Utrecht en omgeving. Probeer te ontsnappen uit oud Utrecht met onze smartphone game of bezoek de Domtoren met een officiële gids. Wat het groepsuitje ook mag inhouden, we hebben een breed en diep aanbod voor iedere smaak. En is er iets speciaals te vieren, dan organiseren we wanneer u dat wenst een uitje Utrecht op maat. Voor iedere gelegenheid, wat de gelegenheid ook mag zijn! Laat ons even weten als u een speciaal jubileum gaat vieren.

Bedrijfsuitje Utrecht

Teambuilden, om uw medewerkers te bedanken, de neuzen dezelfde kant op, een nieuwe weg inslaan of nog even ontspannen voordat er een periode van grote drukte aanbreekt. Er zijn legio redenen voor een bedrijfsuitje Utrecht. Laat ons weten welke doelstelling u heeft met uw uitje Utrecht en we offreren u het juiste programma. Binnen budget en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor u en de medewerkers van uw bedrijf. We organiseren een deel van uw uitje Utrecht of het complete arrangement. En mocht u in ons aanbod niet het gewenste uitje aantreffen, neem dan even contact op en we stellen een volledig op maat programma voor u samen.

Populaire uitjes Utrecht

Reviews

Nog nooit meegemaakt

★★★★★
Ik woon al 8 jaar in Utrecht maar de plekjes die Karel ons heeft laten zien kende ik niet. Wat een super leuke tour.
- Fina

Uitje Utrechjt was te gek!!!

★★★★★
Afgelopen Woensdag met de personeelsvereniging een uitje gehad die werd verzorgd door Original tours. We hadden al ervaring met een uitje in Amsterdam dus dachten laten we nu ze ook in Utrecht zitten ze maar weer boeken en daar hebben we geen spijt van. Super organisatie flexibel en een leuk aanbod goed geregeld en reageren snel. Jorik en Dingena wederom bedankt! Groetjes Dewi
- Dewi de Winter

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content