Uitje Den Haag

Over Den Haag

Den Haag, zetel van de Nederlandse regering en hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en derde stad van Nederland. Met 520.704 inwoners een van de grootste steden van Nederland. Bekende attracties zijn natuurlijk Het Omniversum, Het Vredespaleis, het Binnenhof, de oude stad en de vele pleinen met terrassen (bijvoorbeeld het Plein) en veel karakteristieke winkeltjes. Voor een uitje Den Haag bent u bij Original Tours & Activities Nederland aan het juiste adres. We kennen de stad als geen ander en verzorgen uw uitje Den Haag met veel plezier, professionaliteit en enthousiasme.

Handige informatie
Parkeren in Den HaagQ-park centraal Station
Taxi in Den Haag070 – 390 77 22 (HTMC)
Huisartsenpost070 – 346 96 69

Vrijgezellenfeestje

Den Haag is uitermate geschikt om jouw vrijgezel in onder te dompelen. Met een tal van leuke uitgaanspleinen (bijvoorbeeld Het Plein) bevinden zich in Den Haag kroegen met voor ieder wat wils. Door het informele karakter van de stad kun je een leuk feestje organiseren met als start bijvoorbeeld een Crazy 88, Escape The City of Ik hou van Holland. Na het leuke spel is het tijd voor een driegangen keuzemenu en daarna voetjes van de vloer in 1 van de kroegen. We stellen het hele uitje Den Haag samen naar jouw smaak en wens. Een onvergetelijke ervaring voor jouw vrijgezel en de rest van het gezelschap. Zo leuk, je zou het bijna nog een keer doen!

Groepsuitje Den Haag

Groepsuitjes zijn evenementen voor kleine groepen mensen, familieleden, gezinsleden of vriendenclubs. Vanaf 10 personen organiseren we de leukste evenementen in Den Haag en omgeving. Probeer te ontsnappen uit oud Den Haag met onze smartphone game of bezoek het Vredespaleis met een officiële gids. Wat het groepsuitje ook mag inhouden, we hebben een breed en diep aanbod voor iedere smaak. En is er iets speciaals te vieren, dan organiseren we wanneer u dat wenst een uitje Den Haag op maat. Voor iedere gelegenheid, wat de gelegenheid ook mag zijn! Laat ons even weten als u een speciaal jubileum gaat vieren.

Bedrijfsuitje Den Haag

Teambuilden, om uw medewerkers te bedanken, de neuzen dezelfde kant op, een nieuwe weg inslaan of nog even ontspannen voordat er een periode van grote drukte aanbreekt. Er zijn legio redenen voor een bedrijfsuitje Den Haag. Laat ons weten welke doelstelling u heeft met uw uitje Den Haag en we offreren u het juiste programma. Binnen budget en gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor u en de medewerkers van uw bedrijf. We organiseren een deel van uw uitje Den Haag of het complete arrangement. En mocht u in ons aanbod niet het gewenste uitje aantreffen, neem dan even contact op en we stellen een volledig op maat programma voor u samen.

Populaire uitjes Den Haag

Fietstour Den Haag

Walking dinner Den Haag
2 uur
12
v.a. € 29,95
2 uur
12
v.a. € 29,95
2 uur 
min. 12 pers. 
v.a. € 29,95
Ontdek Den Haag op een heerlijke en relaxte manier, met de originele Fietstour Den Haag! U kunt kiezen uit een 2 of 3 uur durende tour langs de mooiste plekjes van de stad

Reviews

Thanks!

★★★★★
Thanks Stacey for our tour in The Hague, showing us the rich history. We'll be back 😉
- Elza

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content