Stoer en Actief!

Ben jij nou echt een sportieveling? Houd je van actief bezig zijn en uitdagingen? Dan ben je bij Original Tours & Activities aan het goede adres. Een potje boogschieten, rond rennen en je tegenstander zo vaak mogelijk op de grond zien te krijgen in een bubbelbal of het oorlogsveld op tijdens een fanatiek potje paintball? Alles kan! Zie hier onze verschillende mogelijkheden.

Streetgolf

2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familieleden met een leuk potje Streetgolf bij Original Tours & Activities! We hebben verschillende parcours door verschillende steden, wat zeer geschikt is voor een potje Streetgolf.

Archery Attack

Archery Attack
1,5 uur
8
v.a. € 24,95
1,5 uur
8
v.a. € 24,95
1,5 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Een van de allernieuwste sporten in Nederland, Archery Attack! Het bestaat 3 sporten die u waarschijnlijk al wel kent, dat zijn trefbal, paintball en boogschieten. U zal vast denken, hoe kunnen 3 sporten in een activiteit worden verwerkt?

Highland Games

2 uur
8
v.a. € 44,50
2 uur
8
v.a. € 44,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 44,50
De Highland games is een eeuwenoude traditie die een tijd door de Britse regering is verboden. Gelukkig zijn ze weer terug en populairder dan ooit. Deze Highland games zijn namelijk de perfecte ingrediënten voor het teambuilding uitje waar u opzoek naar bent. Een activiteit waar kracht, teamspirit en tactiek allemaal nodig zijn.

Archery Attack

Archery Attack OT
1,5
10
v.a. € 29,50
1,5
10
v.a. € 29,50
1,5 
min. 10 pers. 
v.a. € 29,50
De nieuwste teamsport in Nederland, Archery Attack! Een zeer leuke en nieuwe ervaring. Archery Attack is het ouderwetse trefbal, paintball en boogschieten in één. Gewapend met een pijl en boog gaat u op zoek om punten te scoren en uw tegenstander met pijl en boog af te schieten.

Waarom Stoer en Actief

Actief zijn is goed voor alles, je ben leuk bezig met je gezelschap en ondertussen fanatiek bezig. Samen met een professionele begeleider die je de nodige uitleg geeft kan je aan de slag gaan! Wij garanderen je een stoere en buitengewone dag die je niet gaat vergeten!

Stoer en Actief op maat

Heb je liever een stoere en actieve dag op maat? Misschien een diner of lunch erbij of een combinatie van een ander uitje erbij? Alles ik mogelijk bij Original Tours & Activities. Geef je wensen bij ons aan en we gaan gelijk aan de slag voor jouw perfecte dag! Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews Stoer & Actief

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Uw ervaring