Onze stadsspellen

Het is klaar met de saaie uitstapjes tijdens een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Met de stadsspellen van Original Tours & Activites wordt jouw dag een hit met één van onze stadsspellen! Elk spel wordt begeleid door een van onze enthousiaste spelbegeleiders. U en uw team krijgen gekke opdracht om te vervullen, iedereen zal hier om kunnen lachen! Hoe klinkt het om een dag in de huid te kruipen van een rechercheur tijdens ons CSI spel? Of een lachwekkende Crazy 88? Bekijk al onze stadsspellen hieronder!

Archery Attack

Archery Attack OT
1,5
10
v.a. € 29,50
1,5
10
v.a. € 29,50
1,5 
min. 10 pers. 
v.a. € 29,50
De nieuwste teamsport in Nederland, Archery Attack! Een zeer leuke en nieuwe ervaring. Archery Attack is het ouderwetse trefbal, paintball en boogschieten in één. Gewapend met een pijl en boog gaat u op zoek om punten te scoren en uw tegenstander met pijl en boog af te schieten.

Crazy 88

2 uur
10
v.a. € 14,50
2 uur
10
v.a. € 14,50
2 uur  
min. 10 pers. 
v.a. € 14,50
Bent u klaar voor een grappige uitdaging? Ga de uitdaging aan bij Crazy 88! Voer de gekste en tofste opdrachten uit, samen met uw familie, vrienden of collega’s.

Escape to the moon

2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Jullie gezelschap vormt een team en jullie krijgen als team één Ipad en een gadgetkoffer mee waarmee jullie de mysterie moeten zien op te lossen. Gedurende het spel worden jullie begeleid door Tatyana, een russische dubbelspion, maar pas op voor haar Russische temperament!

Waarom de stadsspellen?

Original Tours & Activities Nederland is een van de grotere evenementen bureau’s van Nederland. Met al onze enthousiaste spelbegeleiders zijn wij professionals in het creëren van een leuke sfeer en een gezellig stadsspel in elke stad. Met jaarlijks meer dan 3.000 groepen en veel tevreden opdrachtgevers zijn we goed in het organiseren van de leuke activiteiten voor uw gezelschap.

Stadsspellen op maat

Heeft u bepaalde wensen voor eens stadsspel of zou u iets willen aanpassen? Geen probleem bij Original Tours & Activities, alles is mogelijk! Een nieuw programma gaat voor ons niet te ver. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Uw ervaring