Schooluitjes die je nog lang bijblijven!

Schooluitjes, de leukste uitjes voor jouw school

Schooluitjes is een aparte discipline. Vaak is het budget kleiner en de wensen net zo groot. Original Tours & Activities is expert in het combineren van die twee factoren tot een succesvol schooluitje. Vaak kunnen we de schooluitjes aanbieden zonder horeca of zaalhuur. Hierdoor kunnen we een scherp aanbod doen. Schooluitjes kunnen verschillende doelen hebben, soms wil je werken aan het teamverband. Een andere keer wil je ontspannen en elkaar uitdagen tot sportieve prestaties. Wat je doelstelling ook is, we hebben een passend schooluitje te bieden. En kom je niet meteen tegen wat je wil, maken we een schooluitje op maat, passend bij het budget en de doelstelling.

Handige informatie
In welke steden?Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Utrecht, Rotterdam en Zwolle
Vanaf?Er zijn al schooluitjes vanaf € 11,50 p.p. incl. BTW. Vraag bij grote groepen naar de korting!
Hoe te boeken?Zoek op deze site een schooluitje uit naar keuze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef even aan dat het om een uitje met jouw school gaat.
Tips voor jouw schooluitjes

Een keer per jaar dat schooluitje. Om nu weer een DJ uit te nodigen en in de aula borrelnootjes te smikkelen, saai hoor. Wat is het doel van je schooluitje? Even de studiestress vergeten. Als jij dit jaar verantwoordelijk bent voor de organisatie ben je op je juiste pagina. Voordat je kunt boeken is het belangrijk een paar gegevens vast te verzamelen;

  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Ben je aan de locatie gebonden of kunnen jullie ergens naar toe?
  • Wat is het budget per persoon, is dat inclusief of exclusief consumpties
  • Een actief uitje, ontspannen uitje of juist een combinatie van die twee?

Als je alle bovenstaande gegevens hebt kun je gaan boeken. Een schooluitje met meer dan 20 deelnemers valt automatisch in het meest voordelige tarief. Verder is het boeken bij een evenementenbureau niet alleen vaak goedkoper, je bent er ook zeker van dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Original Tours & Activities vraag je altijd eerst een vrijblijvende offerte aan. Vermeldt even dat het gaat om een schooluitje.

Hoe boek je het beste schooluitje van 2017?

Het boeken van een schooluitje bij Original Tours & Activities is eenvoudig. Als je de gegevens weet die hiernaast bij tips staan vind je op deze site in jouw stad het leukste schooluitje. Bij ieder uitje vind je een knop offerte aanvragen. Vul eenvoudig je gegevens in en vermeld even dat het gaat om een schooluitje.

Na ontvangst van je aanvraag checken we de beschikbaarheid van het gewenste uitje en reserveren we de locatie of het restaurant. Vervolgens sturen we een vrijblijvende offerte. Pas wanneer je deze bevestigd is het uitje geboekt en maken wij de boeking definitief. Na het vastleggen bij alle partijen sturen we een factuur die minimaal 3 dagen voor het uitje voldaan moet zijn.

Als je niet zeker weet hoeveel personen er meegaan adviseren we altijd enkele personen minder op te geven. Enkele personen meer is nooit een probleem maar op het laatste moment deelnemers afzeggen zorgt voor het doorberekenen van kosten van leveranciers en horecabedrijven.

Populaire schooluitjes

Hoewel dit uitjes zijn in Amsterdam, zijn ze in alle steden van Original Tours & Activities te boeken.

Graffiti Workshop Amsterdam

Graffiti workshop Amsterdam
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 34,95
Creëer samen met uw vrienden, familie of collega's prachtige graffiti kunstwerken! Gebruik de mooiste kleurencombinaties, ontwikkel uw eigen tag en leer van een echte graffiti artist

Kies je stad voor het leukste schooluitje

Reviews

Vlot bouwen is lache

★★★★★
Ik heb mijn prima vermaakt. Wat lach om te zien dat Gerard zo te water ging in oktober 🙂
- Thijs

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content