Wie is de Saboteur Amersfoort

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Wie van uw gezelschap kunt u nog vertrouwen tijdens het spannende Wie is de Saboteur Amersfoort? Kom erachter tijdens de vernieuwde en leukste versie van Wie is de Saboteur Amersfoort! Tijdens dit spel gaat u opdrachten uitvoeren in het centrum van Amersfoort! Dit spannende spel is gebaseerd op het populaire tv- programma Wie is de Mol, maar dan in de Original Tours & Activities versie!

Hoe goed kent u uw gezelschap nou eigenlijk? Wie kunt u vertrouwen en wie niet? Leer uw gezelschap nog beter kennen tijdens het Wie is de Saboteur Amersfoort! De hoofdvraag van dit amusante spel is duidelijk, namelijk “Wie is de Saboteur”? Tijdens het Wie is de Saboteur Amersfoort gaat u samen met uw team verschillende opdrachten uitvoeren. Teamwork staat op nummer 1 tijdens dit spel! De opdrachten die u tijdens het spel moet uitvoeren kunnen lijken op de opdrachten van Wie is de mol, maar dan met de touch van Original Tours & Activities. Houdt u ogen open en let goed op, want iedereen kan de saboteur zijn! Dit is een ideaal uitje voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een vrijgezellenfeest.

Wat staat u te wachten tijdens het Wie is de Saboteur Amersfoort?

Wat kunt u verwachten tijdens het Wie is de Saboteur Amersfoort spel? U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste spelbegeleiders in het centrum van Amersfoort. Na een korte uitleg wordt uw gezelschap in teams verdeeld. De teams gaan op pad met een tas met daarin een aantal benodigdheden zoals de opdrachten, een camera en een route map. Hoeveel opdrachten kunt u correct uitvoeren samen met uw team. Wij zijn heel benieuwd en de saboteur vast ook, want de saboteur zal er alles aan doen om het spel te ruïneren!

De spelbegeleider wijst bij alle teams een saboteur aan zonder dat de groep dit te weten komt. Het is de taak van de saboteur om er werkelijk alles aan te doen om de opdrachten te doen mislukken. Aan de groep de taak om de saboteur eruit te vissen! We verzamelen bij een gezellig café in het hartje van Amersfoort waar de saboteur zich bekend zal maken! Wie van de teams of saboteurs gaan er met de felbegeerde Wie is de Saboteur Amersfoort prijs naar huis?

Met deze opdrachten zult u veel leren over uw groep op een speciale en actieve manier. Ideaal voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten!

Wilt u het Wie is de Saboteur Amersfoort combineren met een lekkere lunch? Dat kan! Bekijk de mogelijkheden in de dagarrangementen Amersfoort of neem contact met ons op.

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
24,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
24,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
24,95  
p.p. incl. BTW
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Een prijsje voor het winnende team
  • 1 consumptie (tijdens de prijsuitreiking)
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Organisatie uren
  • Boekingen op gewenste dag en tijdstip
  • Btw

Overige consumpties kunnen ter plekke of op nacalculatie afgerekend worden.

Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

  • Het is ook mogelijk om je uitje te boeken in combinatie met een lunch vanaf € 14,95 p.p. incl. btw of een 3 gangen keuze diner vanaf € 29,95 p.p. incl. btw.
  • In sommige steden kan er sprake zijn van een toeslag vanwege de beschikbare locaties.
  • Ook leuk in combinatie met een gezellige workshop in Amersfoort.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content