Stoer en Actief Rotterdam!

Ben je een sportieve bikkel of een stoere dame? Die graag actief bezig is en houdt van een uitdaging? Dan ben je bij Original Tours & Activities aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je kiest voor een uitdagend potje boogschieten, rond rennen in een bubbelbal of er op los schieten met paintballen!

Paintball Rotterdam

2,5 uur
1
v.a. € 25,-
2,5 uur
1
v.a. € 25,-
2,5 uur 
min. 1 pers. 
v.a. € 25,-
Klaar voor een stoere dag vol actie en knallen? Met keuze uit 6 verschillende actiepakketten en makkelijk uit te breiden met een lunch of BBQ heb je alles wat je nodig hebt voor een knallend dagje uit!

Expeditie Rotterdam

expeditie
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Ga mee met een leuke ontdekkingstocht! Leer de stad kennen door de gekste opdrachten uit te voeren. De ideale activiteit voor teambuilding, voor jong en oud

Street Golf Rotterdam

Street Golf Rotterdam
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur
8
v.a. € 24,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Ga de uitdaging aan met een potje Street Golf Rotterdam! Heerlijk golfen met uw vrienden, familie of collega's en dan ook nog wat van de mooie binnenstad van Rotterdam zien

Archery Attack Rotterdam

archery tag
1 uur
8
v.a. € 24,95
1 uur
8
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,95
Zoekt u uitje die nieuw en erg actief is? Dan is de Archery Attack Rotterdam van Original Tours & Activities het perfecte uitje voor u! In dit spannende spel hebben wij het ouderwetse trefbal, paintball en boogschieten gecombineerd. Dit lijkt zeker een speciale combinatie, dit maakt deze activiteit dan ook zeer uniek! In teamverband zal u met pijl en boog op onderzoek gaan om mensen te raken en tegelijkertijd punten te scoren.

Higland Games

highland
2 uur
8
v.a. € 34,95
2 uur
8
v.a. € 34,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 34,95
Ga met je gezelschap de strijd aan tijdens een van de oudste tradities uit de hooglanden in Schotland! Zijn jullie al helemaal klaar voor de super spannende Highland Games? Een eeuwenoude activiteit, die verboden werd door de Britse regering.

Waarom Stoer en Actief

Actief bezig zijn op deze manier zal je nooit meer vergeten! Je krijgt een professionele begeleider die er voor zorg dat je de nodige hulp en uitleg krijgt. Na de instructie ga je zelf aan de slag. En dan kan het echte plezier beginnen. De Actief en Stoer activiteiten Rotterdam van Original Tours & Activities staan voor een stoere en buitengewoon sportieve dag.

Stoer en Actief Rotterdam op maat

Wil jij een stoere en actieve dag die precies op jou maat is gemaakt? Met misschien een lunch of diner erbij? Of wil je juist de activiteit combineren met een ander uitje. Alles kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons al je wensen aan en ons team gaat daarna direct voor je aan de slag. In overleg kunnen we de meest spectaculaire dag voor je samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content