Proeverijen Arnhem

Heeft u ook een grote passie voor lekker eten en drinken? Wij in ieder geval wel! De proeverijen van Original Tours & Activities zijn verzekerd van heerlijke nieuwe smaken uitproberen. Ontdek de speciale Arnhemse biertjes of zet je tanden in een uitgebreide kaasplank. Bij Proeverijen Arnhem laten we u graag kennis maken met de combinatie van proeven, ontdekken en de gezelligheid van Arnhem. Tijdens een proeverij in Arnhem worden uw smaakpapillen uitgebreid getest!

Waarom de Proeverijen Arnhem?

U bent nieuwsgierig, houdt van lekker eten en drinken en wilt graag samen met uw vrienden, familie of collega’s nieuwe smaken ontdekken. Een overheerlijke zachte Franse kaas proberen, de juiste port drinken bij de smaak van de kaas of toch liever verschillende speciaal biertjes proeven? Een Proeverij Arnhem past dan goed bij u en uw gezelschap. Na een van onze proeverijen weet u alles van een bepaald product en weet u als geen ander deze te bereiden en te combineren. Samen genieten van een heerlijke proeverij is eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw dagje uit tot een succes te maken. Samen culinair genieten is toch het beste gevoel wat er is?

Proeverijen Arnhem op maat

Bent u op zoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Wilt u een proeverij aanpassen naar uw wensen of combineren met een andere proeverij of uitje? Dat kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u de perfecte proeverij samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.