Winterse taferelen bij Original Tours & Activities!

Afgelopen weekend is de wintertijd weer aangebroken! Ook al is de winter nog niet officieel begonnen, wij hebben een vol aanbod aan spellen en activiteiten die perfect in deze tijd van het jaar passen! Zowel binnen als buiten activiteiten, dus voor ieder wat wils. De activiteiten zijn op diverse locaties in Nederland op maat gemaakt voor uw gezelschap.

De leukste winteruitjes, zowel binnen als buiten!

Is de winter niet echt uw ding? En zit u liever binnen met een warme kop thee of chocolade melk? Dan hebben wij ook de perfecte activiteiten die zich binnen bevinden. Zoals het schilderen in het donker waarmee u uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan. In een afgesloten ruimte schildert u op een doek een waar kunstwerk, waaraan u zodra de ruimte gedimd wordt de finishing touch geeft met speciale glow in the dark verf. Of ga de uitdaging aan tijdens een leuk speldiner zoals het Ik hou van Holland spel. Strijd tegen elkaar in teams tijdens de verschillende rondes die geïnspireerd zijn door de voormalige Ik hou van Holland tv show. Deze rondes zijn uiteraard wel in een Original Tours & Activities jasje gestoken!

Bevindt u zich liever in de winterse buitenlucht? Dan zijn de winterse wandelingen door een stad naar keuze een ideaal besluit. Beleef Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Apeldoorn in dit mooie seizoen en geniet van alle karakteristieke eigenschappen van deze steden. Onze ervaren gidsen laten u alle highlights zien die de desbetreffende stad te bieden heeft. Absoluut een uitje om niet te vergeten!

Hoe boekt u een activiteit?

Wilt u meer informatie hebben over de diverse activiteiten en stadswandelingen in Nederland? Kijk dan voor meer informatie op onze website onder het kopje seizoensuitjes en vul het boekingsformulier in over de activiteiten en ontvang van ons meer informatie in een passende offerte. Zodra u deze bevestigd is uw uitje officieel geboekt bij ons!