Blijf jij drijven?

De zomer is inmiddels in volle gang en de afgelopen weken steeg de temperatuur naar 37 graden! Gelukkig is het nu wat minder warm, maar nog steeds een heerlijk temperatuurtje om de stad in te gaan! Wil je je dag in Amsterdam net even iets origineler maken of is het je net even iets te warm? Vlotten bouwen in Amsterdam is de nieuwe spetterende hype! Durf jij het tegen je vrienden op te nemen in de ultieme battle? Bouw jij een vlot die blijft drijven en lukt het om met je gebouwde vlot droog aan de overkant van de gracht te komen?

Vlotten Bouwen in Amsterdam

Spetterende evenementen in Amsterdam

Een evenement boeken

Wilt u meer informatie hebben over de evenementen of een evenement boeken? Klik op de titel van het evenement en vul het boekingsformulier op de detailpagina in. Na ontvangst boeken we uw evenement en maken de reservering. Daarna sturen we u een vrijblijvende offerte. Na bevestiging van deze offerte is het evenement geboekt en ontvangt u van ons een factuur. Deze dient u uiterlijk drie dagen voor het plaatsvinden van het evenement te voldoen.

Waarom in de zomer naar Amsterdam?

Het was heerlijk warm de afgelopen dagen en dat ook blijft ook zeker aanhouden, ondanks de warmte blijft het heerlijk om Amsterdam te bezoeken! De zomervakantie is begonnen en vele Nederlanders gaan lekker naar het buitenland, maar het is bij lange na ook niet verkeerd om heerlijk vakantie in eigen land te vieren. Dus blijft Amsterdam leuk voor jong en oud!