Steden > >
Stadswandeling Arnhem

De uitjes van Original Tours & Activities nu ook in Apeldoorn!

Original Tours & Activities heeft vanaf heden haar uitjes aanbod uitgebreid naar het prachtige Apeldoorn! Laat u verrassen door de variatie van uitjes die geschikt zijn voor elk gezelschap. Onze enthousiaste spelbegeleiders, workshop begeleiders en gidsen staan al te springen om u bij te staan tijdens de uitjes.

Ontdek al het moois dat Apeldoorn te bieden heeft met uw gezelschap. Iedereen kent wel paleis Het Loo, maar weet u het verhaal ook achter het paleis? Wist u namelijk dat in 1684 Willem III van Oranje paleis Het Loo in Apeldoorn liet bouwen omdat het in een interessant jachtgebied lag? Boek één van onze tours en krijg weetjes zoals deze en meer te horen van onze ervaren gids. De gids kunt u alle highlights van de stad laten zien, ook die u waarschijnlijk nog niet kent! Leer Apeldoorn kennen op deze leuke manier met uw gezelschap, en laat u verrassen door Original Tours & Activities in Apeldoorn!

Populaire Original Tours & Activities uitjes in Apeldoorn

De populairste uitjes van Original Tours & Activities kunt u ook boeken in Apeldoorn! Bent u op zoek naar een hilarische activiteit voor uw vrijgezellenfeest? Dan is bijvoorbeeld de Crazy 88 de de perfecte toevoeging aan uw vrijgezellenfeest! Voer met Crazy 88 met uw gezelschap ludieke opdrachten uit in Apeldoorn en beleef een uitje om nooit te vergeten.

Bent u op zoek naar een activiteit om de teambuildings vaardigheden van uw collega’s bij te spijkeren? Dan is het spannende Escape Apeldoorn Smartphone Spel geschikt voor uw bedrijfsuitje! Ga met uw collega’s de uitdaging aan en probeer binnen de tijd te ontsnappen uit de stad Apeldoorn. Blijf met uw gezelschap binnen het gemarkeerd gebied en voer alle opdrachten uit binnen de tijd! Teamwork en inzicht staan centraal tijdens deze activiteit, wat het Escape Apeldoorn Smartphone spel zeer geschikt maakt voor uw bedrijfsuitje!

Wilt u liever Apeldoorn ontdekken op een andere manier? Dan kan dit ook met de Hap en Stap Tour Apeldoorn onder begeleiding van een ervaren gids. Beleef Apeldoorn op een leuke manier en geniet ondertussen van een heerlijk diner op drie verschillende locaties.

Bent u op zoek naar een dag- of avondprogramma? Bekijk onze dag- en diner arrangementen en neem contact op met het Original Tours & Activities team!