Laat die kriebels maar komen!

Afgelopen weekend is het klokje weer een uurtje vooruit gegaan. Dit was natuurlijk even wennen, maar hopelijk krijgen wij er een fantastische en heerlijke lente voor terug! Original Tours & Activities is volop bezig met het creëren van leuke en creatieve activiteiten speciaal voor jullie! Activiteiten die met het lentezonnetje in de leukste Hollandse steden plaatsvinden. Activiteiten die geschikt zijn voor jong & oud en door vriendengroepen, bedrijfsgroepen, families of door vrijgezellengroepen uitgevoerd kunnen worden.

Onze topactiviteiten, zoals de Crazy 88, Sex and the City en 50 Tinten Grijs zijn daarbij niet te missen! Activiteiten die altijd goed in de smaak vallen, met zon of een beetje regen uit te voeren zijn en waarbij groepen zelfs ons blijven verbazen!

Daarnaast mag ook onze nieuwe en unieke Escape Amsterdam Smartphone Spel niet vergeten worden. Een spel waarbij verschillende raadsels opgelost moeten worden, de leukste hints in de meest onbekende steegjes te vinden zijn en het uiteindelijke doel; het ontsnappen uit Amsterdam is! Een spel waarbij goed samenwerken en inzicht ervoor zorgt dat jullie groepje als eerste ontsnapt en met een fantastische prijs naar huis gaat! Kortom, waar wacht je nog op!

Net zo kriebelig geworden als wij al zijn? Neem dan even een kijkje bij onze kriebel-achtige uitjes en hopelijk zien we jullie groepje terug bij Original Tours & Activities!

Tot dan!

Benieuwd naar onze nieuwe ontwikkelingen?

Original Tours & Activities Nederland is natuurlijk voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe fantastische activiteiten, houd daarom onze website of facebook-pagina goed in de gaten!

Welke kriebel-achtige activiteiten bieden wij nog meer aan?

Escape to the moon

2 uur
8
v.a. € 27,50
2 uur
8
v.a. € 27,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 27,50
Jullie gezelschap vormt een team en jullie krijgen als team één Ipad en een gadgetkoffer mee waarmee jullie de mysterie moeten zien op te lossen. Gedurende het spel worden jullie begeleid door Tatyana, een russische dubbelspion, maar pas op voor haar Russische temperament!

VR Dinermoord!

Escape Diner Arnhem
3 uur
6
v.a. € 59,95
3 uur
6
v.a. € 59,95
3 uur 
min. 6 pers. 
v.a. € 59,95
Een spannend moordspel in Virtual Reality! Probeer samen met je gezelschap een moord op te lossen! Dit doe je door clues en puzzel in virtual reality en in de realiteit op te lossen! Dit allemaal onder genot van een heerlijk 3 gangen diner!

Levend Monopoly Amsterdam

monopoly apeldoorn
2 uur
8
v.a. € 17,50
2 uur
8
v.a. € 17,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 17,50
NIEUW BIJ ORIGINAL TOURS! Een levensecht spel met een speciaal ontworpen bord door het centrum van de stad! Verdien het meeste geld door de straten van Amsterdam

Escape Amsterdam Smartphone spel

Escape Amsterdam Smartphone
2 uur
8
v.a. € 21,50
2 uur
8
v.a. € 21,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 21,50
Nieuw in Amsterdam! Het Escape Amsterdam Smartphone Spel. Een vet bedrijfsuitje Amsterdam, voor alle leeftijden! De innovatieve sensatie van dit moment & voor ieder gezelschap geschikt. Weet u te ontsnappen uit Amsterdam

Crazy 88

Crazy 88
2 uur
8
v.a. € 14,50
2 uur
8
v.a. € 14,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 14,50
Bent u klaar voor een gekke speurtocht door Amsterdam? Ga de Crazy 88 uitdaging aan! Voer de mafste opdrachten uit, samen met uw vrienden, familie of collega's

The Ball Amsterdam

The Ball den haag
2 uur
8
v.a. € 21,50
2 uur
8
v.a. € 21,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 21,50
Beleef een onvergetelijk uitje tijdens het ludieke 'The Ball' spel! Leer Amsterdam kennen op een bijzondere manier, namelijk met een hele bijzondere handicap: Een reuze bal

Een uitje boeken

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden uitje? Klik dan op de titel van het uitje en vul het boekingsformulier op de detailpagina in. Na ontvangst boeken we uw activiteit en maken de reservering. Daarna sturen we u een vrijblijvende offerte. Na bevestiging van deze offerte is uw winterse uitje geboekt en ontvangt u van ons een factuur. Deze dient u uiterlijk drie dagen voor het plaatsvinden van de activiteit te voldoen.