Steden > >

Nu te boeken in Apeldoorn: de Politiekamer en Paleiskamer!

Nu te boeken in Apeldoorn: twee uitdagende escape rooms vol technische snufjes! Met expertise in Amsterdam heeft het team van Original Tours & Activities twee escape rooms gecreëerd in het mooie Apeldoorn. Beide kamers hebben een eigen thema en unieke sfeer. Maak kennis met de Politiekamer en de Paleiskamer! Lukt het uw gezelschap om binnen de gegeven tijd alle geheimzinnigheden op te lossen?

Wat kunt u verwachten van deze unieke escape rooms?

De escape room is dé perfecte teambuildingsactiviteit voor elk gezelschap. Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje, de escape rooms in Apeldoorn laten een blijvende herinnering achter! Lukt het u om een onterecht veroordeelde persoon te bevrijden? Vind alle aanwijzingen en los de opdrachten zo snel mogelijk op. Speelt u de politiekamer tijdens een vrijgezellenfeest? Dan is het mogelijk om de vrijgezel in de ruimte te laten vastketenen aan het begin van het spel. Of bevindt u zich liever in koninklijke sferen? Red dan zo snel mogelijk de prinses die door haar jaloerse assistente is opgesloten in de Paleiskamer. De assistente stelt bezoekers niet op prijs, geef de prinses haar vrijheid terug en ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer!

De escape rooms zijn ook te boeken in combinatie met een proeverij, lunch of diner. Benader het Original Tours & Activities Team voor de mogelijkheden.