De leukste zomerse activiteiten voor uw uitje!

We zitten weer midden in het mooiste seizoen van het jaar, de zomer! Tijd om al uw spullen te pakken en te verkassen naar een mooi vakantie oord, of natuurlijk heerlijk te genieten van uw vrije dagen in ons mooi kikkerlandje. Heeft u nog geen idee hoe u uw vrije dag moet besteden? Beleef dan één van onze leuke buiten activiteiten. Zodat u nog lekker van het zonnetje kan genieten en zich geen moment verveelt!

Een te gekke activiteit in een stad naar keuze

Wij bieden verschillende activiteiten aan die perfect zijn voor elk gezelschap en elke gelegenheid. Regel uw uitje in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. De Crazy Phone is één van onze leuke activiteiten die zeker een blijvende indruk bij u achter laat. Het doel van het spel is namelijk het achterhalen van de telefoonnummer van de Mystery Caller. Per uitgevoerde opdracht kan er een cijfer van het telefoon nummer worden verdiend. Zet uw beste beentje voor en verdien alle cijfers! Heeft u meer interesse in een ontspannen activiteit? Dan is Streetgolf de perfecte activiteit voor u. Geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft en speel ondertussen een gezellig potje golf met uw gezelschap. Bent u in voor een iets gekkere activiteit? Boek dan The Ball! Met The Ball moet u de stad trotseren met een reusachtige bal en ondertussen vele ludieke opdrachten uitvoeren. Vraag snel uw offerte aan voor één van deze leuke activiteiten van Original Tours & Activities!

Original Tours & Activities heeft naast bovengenoemde uitjes vele andere leuke uitjes, bezoek onze websites en vraag vandaag nog een offerte aan!