Een zorgeloos uitje met het Bubbelbal Voetbal!

Het Bubbelbal Voetbal wordt vanaf nu verzorgd door Original Tours & Activities zelf! Deze leuke buiten activiteit is geschikt voor elk gezelschap. Met dit uitje zal uw gezelschap in teams tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Een potje voetbal is nog nooit zo lastig geweest! Uw gezelschap wordt verpakt in een bubbelbal pak en moet zich al waggelend en beukend een weg door het veld banen om zo veel mogelijk doelpunten te scoren.

Het Bubbelbal Voetbal op elk locatie naar wens

Original Tours & Activities biedt het Bubbelbal Voetbal aan in verschillende steden, maar ook op elk locatie naar wens! Wij komen naar uw locatie met alle benodigdheden. Haal uw sportoutfit uit de kast voor dit sportief en vooral hilarisch uitje! Het principe van het bubbelbal voetbal is hetzelfde als normaal voetbal, maar met een leuk bijkomstigheid, beuken is namelijk toegestaan. Onze enthousiaste bubbelbal expert leidt het spel in goede banen en gaat uw gezelschap optimaal coachen voor het beste resultaat. Ga de strijd in teams tegen elkaar aan en kom er achter wie het beste zijn of haar balans kan houden. Hilarische taferelen op het veld gegarandeerd tijdens dit leuke uitje. Boek vandaag nog het Bubbelbal Voetbal van Original Tours & Activities!

Staat uw stad of dorp niet bij ons aanbod? Zoek contact op met het Original Tours & Activities team, en wij maken voor u een offerte op maat aan!  

Bubbelbal voetbal

Bubbelbal

Bubbelbal
1,5 uur
10
v.a. € 24,95
1,5 uur
10
v.a. € 24,95
1,5 uur 
min. 10 pers. 
v.a. € 24,95
Een potje voetbal hebben we allemaal wel is gespeeld, maar heeft u het ook wel is gespeeld met een enorme luchtbal om u heen? Dan wordt het toch ineens een stuk lastiger! Tijdens bubbelbal kunt u dat ervaren.

Bubbelbal Amersfoort

bubbelbal zwolle
1,5 uur
10
v.a. € 19,50
1,5 uur
10
v.a. € 19,50
1,5 uur 
min. 10 pers. 
v.a. € 19,50
Bubbelbal voetbal, dé garantie voor hilariteit en sportiviteit in hartje Amersfoort! Dit gaat een hilarische potje voetbal worden met het unieke Bubbelbal

Bubbelbal

bubbelbal voetbal original tours
1,5 uur
8
v.a. € 19,50
1,5 uur
8
v.a. € 19,50
1,5 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 19,50
Bubbelbal voetbal, dé garantie voor hilariteit en sportiviteit in hartje Amsterdam! Dit gaat een hilarische potje voetbal worden met het unieke Bubbelbal van Original Tours Amsterdam