Onze professionals stellen graag een maatwerk bedrijfsuitje of arrangement voor uw bedrijf, groep of familie samen. Op deze manier kan een bepaald thema worden uitgewerkt. En of dit nu het ophalen van herinneringen is met een jubilaris of juist werken aan de ingedutte teamspirit, alles is mogelijk. Hierbij blijft uw wens de leidraad.

Een maatwerk bedrijfsuitje is precisiewerk

Een auto kan naar de garage als hij defect is. Een product kunt u retourneren wanneer het niet voldoet. Met belevenissen werkt dat niet zo. Het moment is belangrijk, het komt namelijk nooit meer terug maar blijft achter als een herinnering. Original Tours werkt uitsluitend met professionele partners, niet alleen voor het uitvoeren van uw arrangement maar ook de horecabedrijven waar we u onderbrengen zijn na een uitvoerige selectie door ons overgebleven. Alle neuzen dezelfde kant op. Zo weten we zeker dat uw maatwerk bedrijfsuitje arrangement er één wordt om nooit meer te vergeten. Het begint met de voorbereiding waarin we uw wensen voor het maatwerk bedrijfsuitje inventariseren. In de tweede fase zullen we de boekingen en organisatie verzorgen. Tot slot krijgt u op de dag van uw arrangement een van onze professionals mee als vast aanspreekpunt.

Speciale wensen of bijzondere doelstelling?

Naast alle samengestelde arrangementen en bedrijfsuitjes is het mogelijk om een op maat gemaakt evenement voor uw bedrijf of organisatie samen te stellen. Gebaseerd op uw wensen gaan we aan de slag en stellen we een keuze programma samen waar u vooraf een keuze uit maakt. Of u laat de keuze aan uw collega’s en wij faciliteren in Amsterdam de juiste locaties en begeleiding.

Wensen, doel en omvang van uw maatwerk bedrijfsuitje

maatwerk bedrijfsuitjeAls eerste horen we graag de doelstelling van uw maatwerk bedrijfsuitje. Bent u op zoek naar teambuilding of is er iets te vieren? Gaat het om het jaarlijkse evenement voor het hele bedrijf of betreft het een afdelingsuitje? Het doel van het evenement is de fundering van het hele evenement. Met de juiste componenten vullen we het hele programma van uw maatwerk bedrijfsuitje in. Ook is de omvang en samenstelling van het gezelschap van belang. Bestaat de onderneming uit verschillende afdelingen (productie, kantoor, logistiek etc.) dan is het van belang dat het programma breed aansprekend is. Hierin ligt ons specialisme.

Budget

Heeft u een vastgesteld budget en wilt u een aanbod krijgen voor uw maatwerk bedrijfsuitje wat binnen dit budget past of heeft u liever een aanbod van verschillende mogelijkheden? Bij maatwerk gaan we uit van uw wensen. Belangrijk bij het samenstellen van een op maat arrangement. Natuurlijk kunt u rekenen op een concurrerende offerte waarbij we onze inkoopkanalen inzetten om de beste prijzen te bedingen.

Bespreken en samenstellen definitieve programma

Na ons aanbod spreken we de mogelijkheden door. Telefonisch of bij ons op kantoor aan de Oudezijds Armsteeg in hartje Amsterdam. Na overleg stellen we uw definitieve programma op voor uw maatwerk bedrijfsuitje en treffen wij alle voorbereidingen voor uw evenement. Tijdens het maatwerk bedrijfsuitje is onze event-coach aanwezig die als een ware ceremoniemeester de hele dag in goede banen leidt.

Maak uw wensen aan ons kenbaar

We kijken er naar uit om uw specifieke wensen in vervulling te laten gaan.
We zijn telefonisch te bereiken via 020 789 50 46 of via e-mail [email protected]

Wat anderen zeggen

Het is altijd moeilijk om een bedrijfsuitje te regelen omdat er met veel verschillende mensen en dus voorkeuren rekening gehouden moet worden. Gelukkig wist de organisatie van bedrijfsuitje-amsterdam.nl (Original Tours) een leuk arrangement voor onze samen te stellen waardoor we een onvergetelijke dag hadden!

Jim

via Trustpilot

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een selectie van onze opdrachtgevers: