Langlaufen op de Wallen

Langlaufen op de Wallen arrangement

Ook als er geen sneeuw ligt brengen wij een winters bezoekje aan de Wallen tijdens het langlaufen op de Wallen arrangement!

Klaar om te gaan? Trek die 4 persoons langlauf ski’s maar aan! Een originele manier om op pad te gaan in de winter. De Wallen Tour is een van de bekendste rondleiding van Amsterdam. Tijdens het Langlaufen op de Wallen arrangement trekken jullie in groepen de Langlauf ski’s aan en gaan jullie met veel hilariteit op stap!

Wat houdt het Langlaufen op de Wallen arrangement in?

Op een unieke locatie, 2 min. lopen van centraal, worden jullie verwelkomd door een enthousiaste gids. Hier liggen de langlaufski’s al voor jullie klaar. Het zijn niet zomaar ski’s! Met teamwork zorgen jullie ervoor dat het een fantastische tour gaat worden. En wij weten zeker dat jullie er warmpjes bij lopen! Toch koud gekregen? Tijdens deze langlaufen op de Wallen arrangement hebben jullie een pauze in een typische Amsterdams café waar jullie kunnen genieten van een heerlijk kopje warme chocolademelk met slagroom.

Onderweg vertelt de gids jullie alles wat jullie zouden willen weten over de Wallen. Wat verdient een prostituee nou eigenlijk gemiddeld per dag? Bestaan er nog pooiers? Hoeveel ramen heeft de rosse buurt op dit moment? Na deze Wallen tour kent u alle ins en outs van het oudste beroep ter wereld! Na de tour kunnen jullie aan tafel aanschuiven waar een lunchbuffet voor u klaar staat of u kunt genieten van een 3 gangen keuze diner.

v.a. € 19,50 p.p. incl. btw

[iphorm_popup id=2 name=”Vraag een offerte aan”]Vraag informatie/offerte aan[/iphorm_popup] [iphorm_popup id=1 name=”Bel mij terug”]Bel me terug[/iphorm_popup]


Prijzen:

Langlaufen
8 t/m 19 personen € 21,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 19,50 p.p. incl. btw

Lunch
8 t/m 19 personen € 44,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 39,50 p.p. incl. btw

Diner
8 t/m 19 personen € 59,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 54,50 p.p. incl. btw

Inclusief:
  • Enthousiaste gids
  • consumptie tijdens de pauze
  • Lunchbuffet of 3-gangen keuze diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Overige consumpties kunnen ter plekke of op nacalculatie afgerekend worden.

Tips:
  • Leuk om te combineren met een van onze workshops in Amsterdam!
0 reacties

Plaats uw review

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *