Geen saaie klassenuitjes meer!

Klassenuitjes waar nog lang over wordt gesproken

Tja, in de aula met een colaatje en een bakje borrelnootjes is ook leuk… ECHT NIET! Dit jaar wil je het klassenuitje organiseren waar nog heel lang over wordt gesproken. Dat organiseer je natuurlijk met hulp van Original Tours & Activities Nederland! Laat je budget weten en we zetten de allerleukste klassenuitjes in elkaar. Bubbelbalvoetbal in teams, of ook fun, met de klas het water op in een water bubbelbal. Probeer het parcours af te ronden en zet je klasgenoten te kakken. Natuurlijk kunnen we ook een uitvoerig arrangement in elkaar zetten, gecombineerd met een lunch of diner. Stel je voor dat je met de hele klas geketend bent aan de dinertafel. Probeer door samenwerken vrij te zijn voor het dessert. Anders kon het wel eens een hele lange avond worden ;-).

Handige informatie
In welke steden?Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Utrecht, Rotterdam en Zwolle
Vanaf?Er zijn al klassenuitjes vanaf € 11,50 p.p. incl. BTW. Vraag bij grote groepen naar de korting!
Hoe te boeken?Zoek op deze site een klassenuitje uit naar keuze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef even aan dat het om een klassenuitje gaat.
Tips voor jouw klassenuitjes

Een klassenuitje kijk je lang naar uit. Vaak maar 1 keer per jaar en het moment om met je klasgenoten te ontspannen en de studiestress even te vergeten. Als jij dit jaar verantwoordelijk bent voor de organisatie ben je op je juiste pagina. Voordat je kunt boeken is het belangrijk een paar gegevens vast te verzamelen;

  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Ben je aan de locatie gebonden of kunnen jullie ergens naar toe?
  • Wat is het budget per persoon, is dat inclusief of exclusief consumpties
  • Een actief uitje, ontspannen uitje of juist een combinatie van die twee?

Als je alle bovenstaande gegevens hebt kun je gaan boeken. Wanneer met een klassenuitje meer dan 20 klasgenoten meegaan zit je automatisch in het meest voordelige tarief. Verder is het boeken bij een evenementenbureau niet alleen vaak goedkoper, je bent er ook zeker van dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Original Tours & Activities vraag je altijd eerst een vrijblijvende offerte aan. Vermeldt even dat het gaat om een klassenuitje.

Hoe kun je een klassenuitje boeken?

Het boeken van een klassenuitje bij Original Tours & Activities is eenvoudig. Als je de gegevens weet die hiernaast bij tips staan vind je op deze site in jouw stad het leukste klassenuitje. Bij ieder uitje staat een knop offerte aanvragen. Vul eenvoudig je gegevens in en vermeld even dat het gaat om een klassenuitje.

Na ontvangst van je aanvraag checken we de beschikbaarheid van het gewenste uitje en reserveren we de locatie of het restaurant. Vervolgens sturen we een vrijblijvende offerte. Pas wanneer je deze bevestigd is het uitje geboekt en maken wij de boeking definitief. Na het vastleggen bij alle partijen sturen we een factuur die minimaal 3 dagen voor het uitje voldaan moet zijn.

Als je niet zeker weet hoeveel personen er meegaan adviseren we altijd enkele personen minder op te geven. Enkele personen meer is nooit een probleem maar op het laatste moment deelnemers afzeggen zorgt voor het doorberekenen van kosten van leveranciers en horecabedrijven.

Populaire klassenuitjes

Hoewel dit uitjes zijn in Amsterdam, zijn ze in alle steden van Original Tours & Activities te boeken.

Graffiti Workshop Amsterdam

Graffiti workshop Amsterdam
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 34,95
Creëer samen met uw vrienden, familie of collega's prachtige graffiti kunstwerken! Gebruik de mooiste kleurencombinaties, ontwikkel uw eigen tag en leer van een echte graffiti artist

Kies je stad voor het leukste klassenuitje

Reviews

Top grafitti workshop

★★★★★
Supervet, de hele klas hangt nu vol met graffiti die we zelf hebben gemaakt. Luke workshop en jan paul is echt een artiest!
- Daan

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content