Ik hou van Holland Winterarrangement

Ik hou van Holland Winterarrangement

Het vertrouwde Ik hou van Holland spel met een winters tintje! Speciaal voor de koude wintermaanden bij Original Tours & Events aangeboden als hilarisch en herkenbaar winterarrangement!

Wij houden natuurlijk allemaal van ons aller Holland! Sneeuw in de straten, een winters zonnetje, schaatsen op de grachten, sneeuwballen gevechten en met uw gezelschap opwarmen met een grote kop erwtensoep. Holland op zijn best. Daar hoort natuurlijk een Ik hou van Holland Winterarrangement bij! Een hilarisch en heerlijk uitje voor ieder gezelschap, speciaal voor deze tijd van het jaar. Original Tours heeft de ”originele” Ik hou van Holland versie deels veranderd in een winterse versie, dus rivaliteit, hilariteit en rivaliteit staat vooraan tijdens dit vermakelijke spel.

Wat gaat u beleven tijdens het Ik hou van Holland Winterarrangement?

Uw gezelschap wordt op een unieke locatie in hartje Amsterdam ontvangen, gelegen op maar 2 minuten vanaf het centraal station. Hier staan de welkomstdrankjes al klaar, om in de koude wintertijd eerst ietwat op te warmen! Vervolgens worden de groepen ingedeeld en kunnen we beginnen met het Ik hou van Holland spel. In verschillende rondes wordt uw Nederlandse kennis op de proef gesteld, daarnaast meerdere rondes die u zullen verrassen en vermaken. Het winnende team gaat naar huis met de unieke Ik hou van Holland Winterarrangement trofee. Dit winterarrangement is hilarisch en uitermate gezellig voor ieder gezelschap. Honger gekregen van deze verhitte strijd? Dat komt goed uit want na het spel kunt u aan tafel schuiven voor een heerlijk lunchbuffet of een 3 gangen keuze diner.

Heeft u speciale wensen of voorkeur voor een bepaalde volgorde met dit winterarrangement? Laat het Original Tours & Events weten en wij zorgen voor een onvergetelijk uitje in Amsterdam!

Prijzen i.c.m. een lunch en diner

Lunch
10 t/m 19 personen € 44,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 39,50 p.p. incl. btw

Diner
10 t/m 19 personen € 59,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 54,50 p.p. incl. btw

 

 

0 reacties

Plaats uw review

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *