Ik hou van Holland Diner Utrecht

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar een typische Hollandse avond? Dan bent u bij Original Tours & Activities op het juiste adres! Wij hebben namelijk onze eigen Ik hou van Holland quiz gemaakt, gebaseerd op de welbekende Ik hou van Holland tv-show. De quiz zit vol leuke rondes waarin uw kennis en teambuildingsvaardigheden worden getest. Tijdens het Ik hou van Holland Diner Utrecht wordt het spel gecombineerd met een 3-gangen keuze diner. Veel verbazingwekkende feiten komen aan bod tijdens het gezellige Ik hou van Holland Diner Utrecht!

Beleef een Hollandse avond als nooit te voren met het Ik hou van Holland Diner Utrecht!

Op een leuke locatie in het centrum van Utrecht gaat het Ik hou van Holland diner plaats vinden. Wij toveren deze locatie voor u om in Hollandse sferen! Onze quizmaster verwelkomt u op deze locatie en geeft een korte instructie. Dan worden de teams verdeeld en kan het spel beginnen! De rondes hebben verschillende thema’s waaronder cultuur, geschiedenis, topografie en muziek. Het doel van het spel is om de vragen correct te beantwoorden en de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Het winnende team wordt pas beslist in de finale ronde. Tijdens deze ronde halen we het befaamde Ik hou van Holland rad tevoorschijn. Wie gaat er met de Ik hou van Holland hoofdprijs vandoor?

Combineert u het Ik hou van Holland spel liever met een lunch of borrel? Bekijk onze dagarrangementen Utrecht of neem contact met ons op!

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
59,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wilt u dit arrangement voor minder personen boeken?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
59,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wilt u dit arrangement voor minder personen boeken?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
59,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 10 personen?
Wilt u dit arrangement voor minder personen boeken?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Diverse mogelijkheden

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Spelmaterialen
  • Diner
  • Prijsje voor het winnende team
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Het Ik hou van Holland Diner is exclusief consumpties.

Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

  • Bent u met minder dan 10 personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u dit uitje boeken!

Top geregeld allemaal!

★★★★★
hilarisch vrijgezellenfeest gehad met dank aan de leuke begeleiding en het super grappige spel. daarna nog heerlijk gegeten. top geregeld allemaal! Als ik iets georganiseerd wil hebben kom ik hier zeker terug hartstikke bedankt groetjes ashley
- Ashley
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content