Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Een oer-Hollandse middag met het leukste spel, Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem! Ga samen met uw vrienden, familie of collega’s de strijd aan. Test uw kennis over de Nederlandse taal, feitjes, geschiedenis en nog veel meer!

We kennen Ik hou van Holland allemaal van de televisie. Maar wij van Original Tours & Activities hebben hier onze eigen draai aangegeven. Wij nemen u graag mee in de spannende strijd tijdens het Ik hou van Holland Dagarrangement. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen en veel gezelligheid!

De perfecte toevoeging aan uw dagje weg, het Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem!

Wat staat jullie te wachten tijdens het Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem? We ontvangen uw gezelschap op een unieke locatie in het centrum van Haarlem. Op de locatie hebben wij een echte Ik hou van Holland arena gemaakt. We starten het Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem met een overheerlijke lunch. Na de lunch kan het Ik hou van Holland spel beginnen. Na een korte introductie verdelen we uw gezelschap in teams, en mogen alle teams een teamnaam verzinnen.

Tijdens het Ik hou van Holland spel worden er verschillende rondes gespeeld, waarbij uw Nederlandse kennis flink op de proef wordt gesteld. Welk team weet het meest over onze eigen cultuur, geschiedenis en Nederlandse taal. Sleep zoveel mogelijk punten binnen samen met uw team. Kent u alle Nederlandse hitjes? Herkend u nog alle tv tunes van vroeger? Kom er achter tijdens het Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem! We sluiten dit hilarische spel af met het spannende finale spel. Zorg dat u scherp bent want in deze ronde zijn flink wat punten te verdienen! Het team dat de meeste punten heeft gescoord gaat naar huis met de enige echte Ik hou van Holland Dagarrangement Haarlem prijs!

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
34,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
34,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
34,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Aankleding & Original Tours Rad
  • Lunch in hartje Haarlem
  • Prijsje voor het winnende team
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Dit arrangement is exclusief consumpties.

Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

  • Bent u met minder dan tien personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u dit uitje boeken!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content