Ik hou van Holland Apeldoorn

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Neem het tegen elkaar op in misschien wel het gezelligste spel van dit moment, ik Hou van Holland Apeldoorn! Original Tours heeft zijn eigen versie van Ik hou van Holland, gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Wij nemen u mee in de spannende strijd die ontstaat tijdens het Ik hou van Holland spel. Een spel dat we allemaal kennen van televisie, maar deze versie kent u nog zeker niet! Strijd tegen elkaar, test uw kennis en draai aan het rad! Bent u er klaar voor?

Wat staat u te wachten met het gezellige Ik hou van Holland Apeldoorn?

Wat gaan we precies doen met dit spelprogramma? Uw gezelschap wordt ontvangen op een unieke locatie in hartje Apeldoorn, op loopafstand van het station. U wordt verdeeld in teams, zodat er echt tegen elkaar wordt gestreden. In de verschillende rondes wordt uw Nederlandse kennis flink op de proef gesteld. Welk team scoort er de meeste punten? Wie weet er het meest van onze eigen cultuur en geschiedenis?

Kom erachter tijdens dit spel met unieke vragen en opdrachten. Vervolgens sluiten we af met het spannende finale spel met het Original Tours Rad, waardoor elk team nog een kans heeft om te winnen! De groep die de meeste punten heeft weten te verdienen, wint de felbegeerde Ik hou van Holland trofee!

Het spel is ook te boeken als Ik hou van Holland borrel boot, Ik hou van Holland dagarrangement of ik hou van Holland diner. Laat het ons weten en wij vullen uw spelprogramma en/of uitje zo compleet mogelijk in!

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
29,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
29,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
29,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Hollandse Quizmaster
  • Hollandse Spelmaterialen
  • Prijsje voor het winnende team!
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

  • Bent u met minder dan acht personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u dit uitje boeken!
  • Het is ook mogelijk om het Ik hou van Holland Spel Apeldoorn te boeken in combinatie met een lunch vanaf €12,50 p.p. incl. btw of een driegangen keuze diner vanaf €22,50 p.p. incl. btw!

Veel geleerd én gelachen!

★★★★★
Veel gelachen én ook nog eens wat geleerd over ons kikkerlandje!
- Noor

Gezellig!

★★★★★
Zeer leuke rondes! Het was erg gezellig. Dankjewel! Groetjes, Richard
- Richard

review

★★★★★
Leuke vragen, enthousiaste quizmaster en een gezellige sfeer. Was een geweldige avond!
- Robert hamerman
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content