Hap en Stap Tour Haarlem

Offerte aanvragen
Boek direct

Boek direct
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Boek direct

De Hap en Stap Tour Haarlem is perfecte om culinair te genieten en de stad ontdekken! Luister naar de bijzondere en leuke verhalen over Haarlem, verteld door onze enthousiaste gidsen. Daarnaast gaat u verschillende restaurants bezoeken voor een voor- hoofd en nagerecht.

De Hap en Stap Tour Haarlem is perfect voor wie een avondprogramma zoekt in onze stad! Tussen het diner door krijgt u alle highlights van Haarlem te zien.

Wat gaat u beleven met de Hap en Stap Tour Haarlem?

Wij nemen u graag mee naar de leukste buurten in Haarlem. Zo ontdekt u een stuk over de cultuur, geschiedenis en nog veel meer. U wandelt door Haarlem onder leiding van een enthousiaste gids. Leer Haarlem écht kennen, door de verhalen en anekdotes die worden verteld tijdens deze super leuke stadswandeling.

Hoe zit de avond precies in elkaar? Allereerst zal uw gids u verwelkomen op een locatie in de binnen stad van Haarlem. Vervolgens neemt de gids u mee naar drie verschllende hoog gewaardeerde restaurants waar u gezellig kan gaan genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Tussen de gangen door wordt er gewandeld door de stad, om vervolgens naar het volgende restaurant te gaan. Zo krijgt u elke gang in een ander restaurant! De gids laat u graag de mooiste plekjes van Haarlem zien. De prachtige molens, bruggen en de mooie huizen van Haarlem.

Voorbeeld programma:
18:00 – 18:15:  Aanvang Hap en Stap Tour Haarlem
18:15 – 18:45:  Voorgerecht 1e restaurant
18:45 – 19:45:  Rondleiding
19:45 – 21:00:  Hoofdgerecht 2e restaurant
21:00 – 22:00:  Rondleiding
22:00 – 22:30:  Nagerecht 3e restaurant
22:30 ± 22:30:  Einde programma

Offerte aanvragen
Boek direct

Boek direct
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Boek direct
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content