Themafeesten Haarlem

Wilt u een onvergetelijk feest organiseren maar weet u niet waar u moet beginnen? Gaat u voor een gezellige Hollandse avond of toch liever een ouderwetse 70′ en 80’s party? De themafeesten van Original Tours & Activities zijn zeer origineel en goed geregeld. Wij verzorgen de muziek, de aankleding, lekkere hapjes en eventueel de verkleed kleding. Wat dacht u van een Maffia Party met een pokertafel en een lounge? Of misschien een Tiroler feest inclusief Schnaps en een Flügelbar? Of toch liever een Hollywood thema vol glitter en glamour en met een rode loper? Er zijn tal van mogelijkheden bij de Themafeesten Haarlem!

Waarom de Themafeesten Haarlem?

De Original Tours Themafeesten Haarlem zijn de meest unieke feesten op de leukste locaties in de stad. We werken vooral met vooraf bepaalde thema’s maar ieder feest krijgt een uniek tintje van uw gezelschap mee. Jaarlijks boeken meer dan 3.000 groepen een uitje bij ons waaronder een over groot deel themafeesten zijn. We weten dus waar we het over hebben als u met een aanvraag aankomt voor uw themafeest. We zijn creatief en denken daarom graag met u mee om zo samen het perfecte feest te organiseren.

Themafeesten Haarlem op maat

Original Tours & Activities heeft een aantal ideeën voor uw themafeest klaarliggen. Zit uw favoriete thema er niet bij? Of wilt u een thema aanpassen naar uw wensen of combineren met een ander uitje? Geen probleem, voor ons is niets te gek! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u het perfecte themafeest samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.