Stadswandelingen Haarlem

Verkent u graag nieuwe steden in Nederland? Original Tours & Activities biedt in Haarlem verschillende stadswandelingen en rondleidingen aan.  Samen met een enthousiaste gids ontdekt u Haarlem op een hele andere manier. Door middel van interessante verhalen komt u meer te weten over Haarlem en weet u de leukste plekjes van de stad te vinden. Wij verzorgen een stadswandeling of rondleiding in Haarlem die volledig is afgestemd op uw wensen. Kijk hier voor de mogelijkheden voor de Stadswandelingen Haarlem.

Stadswandeling Haarlem

Stadswandeling Rotterdam
2 uur
8
v.a. € 17,50
2 uur
8
v.a. € 17,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 17,50
Laat je verrassen door een van onze enthousiaste gidsen! Ontdek de Grote Markt, de Amsterdamse Poort en meer!

Waarom de Stadswandelingen Haarlem?

Wist u dat Haarlem een van de oudste steden van Nederland is? Onze gidsen kennen de oude stad Haarlem op hun duimpje en ademen de historie en rijke cultuur.  Dit geeft ons de mogelijkheid om meerdere interessante stadswandelingen aan te bieden. Ontdek de leuke buurten, bezienswaardigheden en het oude stadscentrum van Haarlem tijdens een van onze stadswandelingen. Of u nu kiest voor een algemene stadswandeling, een historische stadswandeling of de populaire Hap en Stap Tour, u komt veel te weten over de stad Haarlem. We verzekeren u een ontspannen, interessante en gezellige wandeling!

Stadswandelingen Haarlem op maat

Bent u op zoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Wilt u een stadswandeling aanpassen naar uw wensen of combineren met een ander uitje? Of wilt bijvoorbeeld u een lunch, borrel of diner aan laten sluiten op de stadswandeling? Dat kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u de perfecte dag samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.