Proeverijen Haarlem

Heeft u ook een grote passie voor lekker eten en drinken? Wij in ieder geval wel! De proeverijen van Original Tours & Activities zijn verzekerd van heerlijke nieuwe smaken uitproberen. Ontdek de speciale biertjes uit de regio Haarlem of zet je tanden in een uitgebreide kaasplank. Bij de Proeverijen Haarlem laten we u graag kennis maken met de combinatie van proeven, ontdekken en de gezelligheid van Haarlem. Tijdens een proeverij in Haarlem worden uw smaakpapillen uitgebreid getest!

Waarom de Proeverijen Haarlem?

U bent nieuwsgierig, houdt van lekker eten en drinken en wilt graag samen met uw vrienden, familie of collega’s nieuwe smaken ontdekken. Een overheerlijke zachte Franse kaas proberen of toch liever verschillende speciaal biertjes proeven? Dan passen de Proeverijen Haarlem goed bij u en uw gezelschap. Na een van onze proeverijen weet u alles van een bepaald product en weet u als geen ander deze te bereiden en te combineren. Samen genieten van een heerlijke proeverij is eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw dagje uit tot een succes te maken. Samen culinair genieten is toch het beste gevoel wat er is?

Proeverijen Haarlem op maat

Bent u opzoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Dat kan bij Original tours & Activities, geef bij ons uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag. Een ander uitje of misschien een workshop combineren met de proeverij? Of na de proeverij nog plek over voor een compleet 3-gangen diner? In overleg kunnen we voor u de perfecte dag samenstellen. Genieten was nog nooit zo binnen handbereik en zorgeloos. Laat u ontzorgen door ons en laat uw uitje organiseren.