Bedrijfsuitje Haarlem

Haarlem, bekend om de oude historie en als een van de Hanzesteden. Deze bloeiende stad aan de IJssel is het perfecte decor voor het volgende bedrijfsuitje! Original Tours & Activities Haarlem biedt een hele reeks leuke evenementen, stadsspellen en bedrijfsuitjes. Uw medewerkers belonen voor het afgelopen jaar? Een teambuilding uitje of een jubileum van een medewerker te vieren? Wat dacht u van het spannende Escape Haarlem Smartphone spel? Of misschien liever actief bezig zijn met het bedrijf tijdens een potje Bubbelbal Voetbal? Wilt u een aangenaam Bedrijfsuitje Haarlem boeken met ruimte voor uw eigen creativiteit? Boek vandaag nog het uitje van het jaar bij Original Tours & Activities.

Playback Je Crazy Diner Haarlem

Playback Je Crazy Diner Arnhem
3.5 uur
10
v.a. € 52,50
3.5 uur
10
v.a. € 52,50
3.5 uur 
min. 10 pers. 
v.a. € 52,50
Klaar voor een avond vol muziek en lekker eten? Het Playback je Crazy Diner Haarlem staat voor een avond vol entertainment, zingen, dansen en veel gezelligheid

Lipdub Opnemen Haarlem

Lipdub Opnemen
2 uur
10
v.a. € 45,50
2 uur
10
v.a. € 45,50
2 uur 
min. 10 pers. 
v.a. € 45,50
Maak samen met uw vrienden, familie of collega's een videoclip! Een geweldig aandenken die jullie nog lang zal bijblijven. Camera? Geluid? Stilte op de set

Stadswandeling Haarlem

Stadswandeling Rotterdam
2 uur
10
v.a. € 11,50
2 uur
10
v.a. € 11,50
2 uur 
min. 10 pers. 
v.a. € 11,50
Laat je verrassen door een van onze enthousiaste gidsen! Ontdek de Grote Markt, de Amsterdamse Poort en meer!

Waarom een bedrijfsuitje Haarlem?

Wat uw doel ook is met een bedrijfsuitje, wij geloven in de gouden combinatie van inspanning en ontspanning. Heeft de afdeling een uitje met teambuilding nodig? Samenwerkende collega’s tijdens de Vlot Bouw Battle of fanatieke medewerkers tijdens het het hilarische Ik Hou van Holland spel! Verschillende uitjes combineren in één dag, avond of weekend kan natuurlijk ook. Haarlem is de juiste locatie voor het bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten!

Bedrijfsuitje Haarlem op maat

Bent u opzoek naar iets unieks en voor uw bedrijf op maat gemaakt? Wilt u een bedrijfsuitje aanpassen naar uw wensen of combineren met een ander spel of workshop? Dat kan bij Original tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor uw bedrijf de perfecte dag samenstellen. Ook het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsfeest is iets waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.