Fiets & Bromtours Groningen

Lopen te langzaam, auto te snel? Original Tours & Activities Groningen biedt verschillende dagjes uit speciaal voor u! Met een fiets, scooter, step of Solex komt u op de plekken in Groningen waar geen auto kan komen. Daarnaast ziet u meer van de stad dan als u te voet op pad gaat. Ga met een traditionele Solex op pad en voel u langzaam terug gaan in de tijd. Of kies voor een van de fietstochten met een enthousiaste gids vol verhalen van Groningen. Voor iedereen wat wils bij Fiets & Bromtours Groningen! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Fietsspeurtocht

Fietsspeurtocht Den Haag
2 uur
8
v.a. € 29,95
2 uur
8
v.a. € 29,95
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 29,95
Mooie steden in Nederland bezoeken op een unieke manier? Dan is de Fietsspeurtocht echt iets voor u! Bezoek leuke hotspots in ons kikkerlandje, en kom erachter wat voor moois ons land te bieden heeft. Onze spelbegeleider heeft al een aantal mooie routes uitgepland!

Waarom de Fiets & Bromtours Groningen?

De regio van Groningen is ideaal om te verkennen met de fiets, scooter, step of Solex. Zo kunt u heerlijke lange tochten maken en veel van de stad Groningen zien. De ontelbare groene parken van Groningen maakt het heerlijk ontspannen om door de stad te fietsen of te steppen. We werken samen met verschillende verhuurders en hebben moderne brommers en fietsen ter beschikking. Zo zijn elektrische fietsen ook geen probleem voor ons!

Fiets & Bromtours Groningen op maat

Bent u op zoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Wilt u een fiets- of bromtour aanpassen naar uw wensen of combineren met een andere tour of uitje? Dat kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u het perfecte dagje uit samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.