Escape to the moon

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Alle plekken van je stad ontdekken? Met deze AR citygame ontdek je alles in jouw stad! Een spannend speurtocht met je collega’s, vrienden of familie.

Samen werken met een spion?

Jouw team krijgt een iPad en een gadgetkoffer, op deze iPad is augmented Reality software geïnstalleerd. In teams ga je op een avontuur door de stad en ga je puzzels en opdrachten uitvoeren. Dat ga je doen in augmented Reality, maar ook zeker in de echte realiteit. Op deze manier is er een groot aanbod aan opdrachten en puzzels die je moet ontrafelen. Werk je weg naar de finale door zoveel mogelijk opdrachten en puzzels goed uit te voeren. Let op! Er zit tijd aan verbonden dus je hebt niet de hele dag de tijd. Zijn jullie als team bestemd tegen de tijdsdruk? Jullie werken samen met een Russische dubbelspion genaamd Tatyana. Zij zal jullie helpen tijdens de opdrachten mocht het jullie niet lukken. Pas alleen wel op het Russische temparament.

Citygame

Met onze software kunnen we op iedere locaties spellen aanpassen, mocht u een langere of korte versie willen spelen is dat mogelijk. Zo kunnen wij de spellen aanpassen naar uw wens. Daarnaast kunnen we de opdrachten en puzzels ook aanpassen naar uw wens. Zo speel je een citygame die niemand ander heeft gespeeld! Jullie vormen een team en krijgen als team één IPad mee en een gadgetkoffer. Nu zijn jullie klaar om het mysterie oplossen! Let op! Jullie moeten goed samen werken want, het lot van de mensheid ligt in jullie handen!

Beschikbaar op de volgende locaties

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
kaart nederland
1
Nijmegen
2
Arnhem
3
Amsterdam
4
Haarlem
5
Den Haag
6
Rotterdam
7
Zwolle
8
Apeldoorn
9
Deventer
10
Utrecht
11
Antwerpen
12
Dordrecht
13
Gouda
14
Eindhoven
15
Assen
16
Amersfoort