Escape Room

Heeft u altijd al een keer opgesloten willen zitten in een kamer en door middel van geheimzinnigheden en mysteries willen ontsnappen? Dit is mogelijk bij Original Tours & Activities! Met 13 verschillende Escape Rooms in ons aanbod worden u en uw gezelschap getest op samenwerking en tijdsdruk. Lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen? Bekijk hier onze verschillende Escape Rooms!

Escape Diner

escapediner
3 uur
8
v.a. €
3 uur
8
v.a. €
3 uur 
min. 8 pers. 
v.a. €
Het kan bijna niet anders, of u bent op de hoogte van de Escape Room rage! Deze rage is in dit evenement gekoppeld aan een heerlijk 3-gangen menu. Een leuke uitdaging, met een stukje ontspanning!

Escape Room Amsterdam

escape room
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 2 pers. 
v.a. € 24,95
NIEUW! De Escape Room Amsterdam! Een uitdagende ervaring vol met spanning, teamwork en de benodigde adrenaline. Is uw gezelschap scherp genoeg?

Escape Room Apeldoorn

escape room
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 2 pers. 
v.a. € 24,95
NIEUW! Ga de uitdaging aan en ontsnap uit de Escape Room Apeldoorn! Kiest u voor de Paleiskamer of de Politiekamer? Beleef een Escape Room als nooit te voren

Escape Room Rotterdam

escape room
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur
2
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 2 pers. 
v.a. € 24,95
durf jij het huis van de plague doctor te betreden in de Mysterious Plagueroom? Of denk je de stalen zenuwen te hebben om een echte bankroof voor elkaar te krijgen met Harrisons Squad? Maar vergeet ook niet dat je vriendin is ontvoerd door professor Mikaela in Lab Madness...

Lab Madness

lab madness
1 uur
4
v.a. € 24,95
1 uur
4
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 4 pers. 
v.a. € 24,95
Het lab, een plaats wat normaal weggelicht is voor grondig onderzoek. Dat zal tijdens de ‘Lab Madness’ niet anders zijn! Bent u klaar voor het oplossen van verschillende puzzels, raadsel én meer?

Wanna Play Room

wanna play room
1 uur
4
v.a. €
1 uur
4
v.a. €
1 uur 
min. 4 pers. 
v.a. €
Kelly, een jong meisje dat op haar kamer woont met haar lievelingspop. Ze praat altijd met haar pop, en er komen nooit andere mensen op haar kamer. Kelly houdt niet van bezoek, en zo gauw je in haar kamer bent gaat de deur op slot. Word u Kelly's nieuwe keldermaatje?

The Precious Room

precious room
1 uur
4 - 8
v.a. €
1 uur
4 - 8
v.a. €
1 uur 
min. 4 - 8 pers. 
v.a. €
In deze kamer gelden speciale regels, er worden ook geen hints gegeven. Je moet dus alles helemaal zelf doen. Bij The Escape room is samenwerken essentieel om de uitgang te vinden. Daar beleef je hier spanning en je gaat voor de ervaring.

The Class Room

1 uur
4
v.a. € 24,95
1 uur
4
v.a. € 24,95
1 uur 
min. 4 pers. 
v.a. € 24,95
Terug naar school! Dat wil toch iedereen? Bij juf Hazel krijg je ongetwijfeld leuke lessen wiskunde, Nederlands, Engels of Aardrijkskunde. Je moet tijdens de lessen wel goed opletten want juf Hazel houdt er niet van om gestoord te worden door haar leerlingen. De vraag is alleen of jij de lessen van juf Hazel wel durft te volgen?

Waarom een Escape Room bij Original Tours & Activities?

Jullie worden hartelijk ontvangen door een van onze spelbegeleiders en klaar gestoomd voor een Escape Room. Samen met vrienden, collega’s of familie hopen wij u te ontvangen in één van onze escaperooms. In Antwerpen hebben wij zelfs een battle room. Dit zijn twee identieke kamers waardoor teams tegelijkertijd tegen elkaar kunnen strijden voor de snelste tijd!

Escape Room op maat

Wij bieden ook de mogelijk om de Escape Room te combineren naar uw wensen. Had u er liever nog een diner of lunch aan vast zitten of een van onze stadsspellen? Dit is allemaal mogelijk! Geef u wensen door en wij maken het perfecte dagje uit voor u. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews Bedrijfsuitje

Spannend

★★★★★
Met het team hebben we de Pressroom gespeeld. Geen enge kamer maar wel spannend. We hebben de race tegen de klok gespeeld en zijn op tijd ontsnapt!
- Nico

eerste keer

★★★★★
De eerste keer dat ik een escaperoom speelde. Het was echt een uitdaging, je moet samenwerken en allemaal puzzels oplossen om te ontsnappen. Het was erg leuk, ik ga vaker escaperooms doen.
- Veronique

eng

★★★★☆
Een uur lijkt lang maar vliegt voorbij in een escaperoom. Het was niet makkelijk en het thema was eng, we zijn een paar keer flink geschrokken.
- Lieke

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content