Stadswandelingen Deventer

Verkent u graag nieuwe steden in Nederland? Original Tours & Activities biedt in Deventer verschillende stadswandelingen en rondleidingen aan.  Samen met een enthousiaste gids ontdekt u Deventer op een hele andere manier. Door middel van interessante verhalen komt u meer te weten over Deventer en weet u de leukste plekjes van de stad te vinden. Wij verzorgen een stadswandeling of rondleiding in Deventer die volledig is afgestemd op uw wensen. Kijk hier voor de mogelijkheden voor de Stadswandelingen Deventer.

Historische Stadswandeling Deventer

2 uur
12
v.a. € 17,50
2 uur
12
v.a. € 17,50
2 uur 
min. 12 pers. 
v.a. € 17,50
Ontdek één van de oudste steden van Nederland met de Historische Stadswandeling Deventer. Een reis door de tijd waarbij onze gids uw gezelschap meeneemt in de rijke historie van Deventer

Stadswandeling Deventer

Stadswandeling Deventer
2 uur
12
v.a. € 17,50
2 uur
12
v.a. € 17,50
2 uur 
min. 12 pers. 
v.a. € 17,50
Ontdek Deventer met een echte kenner tijdens de Stadswandeling Deventer. De leukste manier om deze prachtige authentieke stad te leren kennen door spannende verhalen over de stad

Waarom de Stadswandelingen Deventer?

Wist u dat Deventer een van de oudste steden van Nederland is? Onze gidsen kennen de oude stad Deventer op hun duimpje en ademen de historie en rijke cultuur.  Dit geeft ons de mogelijkheid om meerdere interessante stadswandelingen aan te bieden. Ontdek de leuke buurten, bezienswaardigheden en het oude stadscentrum van Deventer tijdens een van onze stadswandelingen. Of u nu kiest voor een algemene stadswandeling, een historische stadswandeling of de populaire Hap en Stap Tour, u komt veel te weten over de stad Deventer. We verzekeren u een ontspannen, interessante en gezellige wandeling!

Stadswandelingen Deventer op maat

Bent u op zoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Wilt u een stadswandeling aanpassen naar uw wensen of combineren met een ander uitje? Of wilt bijvoorbeeld u een lunch, borrel of diner aan laten sluiten op de stadswandeling? Dat kan bij Original Tours & Activities! Geef bij ons uw wensen aan en wij gaan graag voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u de perfecte dag samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.