Uitjes Top 10 Deventer

1. Escape Deventer Smartphone spel

Opgesloten in het centrum van Deventer. Welk team weet te ontsnappen uit het gebied door slim nadenken, oplettend puzzelen en teamwork? Echt een bestseller en hoog gewaardeerd door onze gasten.

2. Vlot Bouw Battle

Bouw samen met je team een “zeewaardig” vlot en waag de oversteek. Een droge overkomst is al een hele opgave. Ben je dan ook nog de snelste ben je bijna zeker van de overwinning. Perfect voor teambuilding.

3. Bubbelbal

Voetbal krijgt een nieuwe dimensie met luchtpak waarin je je niet kunt bezeren. Een vriendelijk zetje kan ineens geen kwaad meer. Even rollen en weer opstaan. Waar is die collega..? Hilariteit is vanzelfsprekend bij dit teamuitje.

4. Street Golf Deventer

Deventer verkennen, gewapend met golfclubs en ballen. Voetgangers, helm op! Al golfend verkent u Deventer samen met uw groep. Wie maakt de minste slagen en bereikt de finish met zijn groep als eerste? Een hilarisch uitje voor bedrijven en vriendengroepen.

5. Escape Diner

Hmm, komen we wel aan eten toe? Eerst maar eens de wijn vrijspelen en wat bestek. Misschien lukt het ons dan ook nog vrij te komen voordat het dessert wordt geserveerd. Werk samen en puzzel je weg naar vrijheid.

6. Crazy Phone

Ineens gaat de telefoon, een Mystery caller geeft u vreemde maar leuke opdrachten die u moet uitvoeren. Teamwork, inzicht en communicatie zullen tijdens deze opdrachten centraal staan. Het team met de meeste punten wint!

7. CSI Deventer

Er is een koffer met geld verdwenen en van de daders ontbreekt ieder spoor. Weet uw gezelschap in teams deze criminele activiteiten te analyseren en de daders op te sporen? In dit spannende straatspel ziet u ook nog eens alle facetten van mooi Arnhem.

8. The Ball

Alles mag, behalve de grond raken met deze reuzebal. Verken de stad, voer de vreemdste opdrachten en uit en strijd met collega’s om het kampioenschap in een hilarisch straatspel The Ball. Succes verzekerd!

9. Crazy 88

Populair onder vrijgezellenfeesten! Crazy 88 laat u de stad op een net andere manier zien. Nietsvermoedende voorbijgangers blijken onderdeel van het spel en maken deel uit van verschillende opdrachten.

10. Oud Hollandse Spellen

Voor de ouderen een feest van herkenning, voor de jongere generatie een kennismaking met speelgoed zonder USB poort of Wifi. Veel geboekt door bedrijfs- en familiefeesten en altijd leuk.

Maatwerk!

Maatwerk voor uw bedrijf of groep

Wij werken graag uw idee uit naar een op maat evenement in Deventer. Een belevenis om nooit te vergeten. Ter ere van een jubileum of als teambuilding of het vieren van een behaalde mijlpaal.

Deventer

Midden in Amersfoort

Original Tours & Activities verzorgd dag- en diner arrangementen, evenementen, workshops, proeverijen, rondleidingen en nog veel meer in Deventer. En al vanaf 8 personen te boeken…

Ook voor tickets

Door groot in te kopen bieden we u in de meeste gevallen tickets voor de grote attracties aan met een aantrekkelijk korting. En natuurlijk zonder de lange rijen bij de kassa. Meer info? Neem contact op.

200

Meer dan 200 leuke ideeën in Deventer en omgeving

3000

Meer dan 3.000 tevreden groepen per jaar

11,50

Ook leuke uitjes voor een kleiner budget

Wilt u het uitje van het jaar boeken voor uw medewerkers? Waar nog lang over gesproken wordt en toch binnen uw budget past? Wij bellen u graag terug om uw wensen te bespreken en in te vullen met de leukste mogelijkheden in Deventer en omstreken.

Original Tours & Activities Deventer

De stad Deventer, de Brink, de oude straatjes. U bent er waarschijnlijk al eens geweest. Maar heeft u Deventer wel eens bekeken vanuit de ogen van één van de gidsen en evenement organisators van Original Tours? Mogen wij uw groep, medewerkers, familie, jubilarissen onderdompelen in Deventer zoals u het nog nooit hebt gezien? Misschien wilt u teambuilden, of uw medewerkers bedanken voor het afgelopen jaar. Wat het doel ook is, Original Tours & Activities maakt van uw bedrijfsuitjes, groepsuitjes of vrijgezellenfeesten in Deventer er een daverend succes van. Kies uit de rubrieken aan de linkerkant of neem contact op voor uw op maat gemaakte evenement.