Dagarrangementen

Op zoek naar een compleet dagarrangement in stad naar keuze? U bent altijd bij ons onder de pannen, met het hele bedrijf, organisatie, vriendenclub of familie. Alles is mogelijk! Kies uit onze verschillende mogelijkheden voor de stad naar keuze. Combineren is ook mogelijk! Bijvoorbeeld de PopQuiz met een afsluitende lunch of het beruchte moordspel in combinatie met een high tea of high beer. De arrangementen zijn natuurlijk ook zonder een horeca-arrangement te boeken.

Escape room smartphone spel

1,5 uur
10
v.a. € 21,50
1,5 uur
10
v.a. € 21,50
1,5 uur  
min. 10 pers. 
v.a. € 21,50
Nieuw! Het esacpe room smarthphone spel. Een tof bedrijfsuitje voor alle leeftijden! De sensatie en de spanning van dit moment en geschikt voor ieder gezelschap. Weten jullie te ontsnappen voordat de tijd voorbij is?

Hap en stap Tour

4,5 uur
10
v.a. € 55,50
4,5 uur
10
v.a. € 55,50
4,5 uur  
min. 10 pers. 
v.a. € 55,50
Een actief en culinair uitje in uw stad! De perfecte combinatie van heerlijk dineren, wandelen en de stad ontdekken.

4 wielen fun arrangement

3,5 uur
10
v.a. € 79,95
3,5 uur
10
v.a. € 79,95
3,5 uur  
min. 10 pers. 
v.a. € 79,95
Ben jij een stoere vrouw of een echte bink? En wil jij een speciaal uitje? Dan is het 4 wielen fun arrangement het perfecte uitje voor jou! Maak kennis met onze krachtige 4x4 en onze stoere quads.

VR Dinermoord!

Escape Diner Arnhem
3 uur
6
v.a. € 59,95
3 uur
6
v.a. € 59,95
3 uur 
min. 6 pers. 
v.a. € 59,95
Een spannend moordspel in Virtual Reality! Probeer samen met je gezelschap een moord op te lossen! Dit doe je door clues en puzzel in virtual reality en in de realiteit op te lossen! Dit allemaal onder genot van een heerlijk 3 gangen diner!

Waarom de Dagarrangementen?

De precieze volgorde van uw dagje uit staat uiteraard niet vast! U kunt zelf aangeven hoe het arrangement er uit komt te zien en met welke lunch of borrel het gecombineerd kan worden. Met uw vrienden, familie of collega’s heeft u een heerlijk dagje uit waar u niet voor bij hoeft na te denken.

Dagarrangementen op maat

Original Tours & Activities heeft een al verschillende ideeën voor uw dagarrangement klaarliggen. Zit uw spel of workshop er niet tussen? Of wilt u een lunch of borrel aanpassen naar uw wensen? Alles kan, voor ons is niets te gek! Geef uw wensen door en in overleg kunnen we voor u het perfecte dagje uit samenstellen. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Uw ervaring