Even ontsnappen aan de studiedruk!

Uitjes, even weg uit de collegebanken

Het is niet makkelijk om student te zijn in Nederland. De politiek die steeds verder de geldkraan dichtdraait, de studiedruk die steeds maar toeneemt. Het werken naast de studie om alles te bekostigen. En dan ook nog ouders die een boel verwachten. Hoog tijd om er even tussenuit te gaan met je vrienden en vriendinnen met een Original Tours & Activities college uitje. En wij zijn de specialist in heel veel voor weinig. Een leuk uitje voor jouw groep vanaf 8 personen in iedere studentenstad van Nederland. Wil je een spannend escape spel spelen of een escape room doen? Misschien is het Escape diner wel heel geschikt als je wat te vieren hebt. En kom je niet meteen tegen wat je wil, stuur dan een mailtje. Dan maken we een college uitje op maat.

Handige informatie
In welke steden?Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Utrecht, Rotterdam en Zwolle
Vanaf?Er zijn al College uitjes vanaf € 11,50 p.p. incl. BTW. Vraag bij grote groepen naar de korting!
Hoe te boeken?Zoek op deze site een college uitje uit naar keuze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef even aan dat het om een uitje voor studenten gaat.
Tips voor jouw studentenuitje

Met je mede studenten er op uit. Je kunt natuurlijk weer gaan hangen in de kroeg om de hoek maar dat is toch ook saai? Misschien is het nu eens tijd om er actief op uit te gaan. Probeer een waterval voetbal of Bubbelbal voetbal. Ook hilarisch, met een megabal door de stad die de grond niet mag aanraken. Als jij dit keer verantwoordelijk bent voor de organisatie ben je op je juiste pagina. Voordat je kunt boeken is het belangrijk een paar gegevens vast te verzamelen;

  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Ben je aan de locatie gebonden of kunnen jullie ergens naar toe?
  • Wat is het budget per persoon, is dat inclusief of exclusief consumpties
  • Een actief uitje, ontspannen uitje of juist een combinatie van die twee?

Als je alle bovenstaande gegevens hebt kun je gaan boeken. Een uitje voor studenten met meer dan 20 deelnemers valt automatisch in het meest voordelige tarief. Verder is het boeken bij een evenementenbureau niet alleen vaak goedkoper, je bent er ook zeker van dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bij Original Tours & Activities vraag je altijd eerst een vrijblijvende offerte aan. Vermeldt even dat het gaat om een uitje voor studenten / college uitje.

Hoe boek je het beste uitje voor studenten van 2017?

Het boeken van een College uitje bij Original Tours & Activities is eenvoudig. Als je de gegevens weet die hiernaast bij tips staan vind je op deze site in jouw stad het leukste schooluitje. Bij ieder uitje vind je een knop offerte aanvragen. Vul eenvoudig je gegevens in en vermeldt even dat het gaat om een college uitje.

Na ontvangst van je aanvraag checken we de beschikbaarheid van het gewenste uitje en reserveren we de locatie of het restaurant. Vervolgens sturen we een vrijblijvende offerte. Pas wanneer je deze bevestigd is het uitje geboekt en maken wij de boeking definitief. Na het vastleggen bij alle partijen sturen we een factuur die minimaal 3 dagen voor het uitje voldaan moet zijn.

Als je niet zeker weet hoeveel personen er meegaan adviseren we altijd enkele personen minder op te geven. Enkele personen meer is nooit een probleem maar op het laatste moment deelnemers afzeggen zorgt voor het doorberekenen van kosten van leveranciers en horecabedrijven.

Populaire uitjes voor studenten

Hoewel dit uitjes zijn in Amsterdam, zijn ze in alle steden waar Original Tours & Activities gevestigd is te boeken.

Graffiti Workshop Amsterdam

Graffiti workshop Amsterdam
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur
8
v.a. € 34,95
2.5 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 34,95
Creëer samen met uw vrienden, familie of collega's prachtige graffiti kunstwerken! Gebruik de mooiste kleurencombinaties, ontwikkel uw eigen tag en leer van een echte graffiti artist

Kies je stad voor het leukste College uitje

Reviews

Lekker meebleren

★★★★★
Zo leuk, die karaoke workshop. Hilarisch hoe slecht mijn studiemaatjes zijn. Super leuke avond gehad.
- Bas

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content