Bubbelbal Apeldoorn

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar een sportief en actief uitje met veel lachen? Dan bent u met het Bubbelbal Apeldoorn van Original Tours op het juiste adres! Laat u verrassen en ga met uw gezelschap een hilarisch potje voetbal tegemoet.

Voetballen tegen elkaar is normaal gesproken niet zo lastig, maar met het Bubbelbal voetbal is dit een ander verhaal. Ga de strijd aan met uw gezelschap terwijl u verpakt zit in een opblaasbare bubbel. Stabiliteit tijdens het voetbal is niet meer vanzelfsprekend tijdens het grappige Bubbelbal Apeldoorn. Kunt u zich al voorstellen? U zit in een opblaasbare bubbel en rent het veld over. Dat is precies wat er gaat gebeuren tijdens Bubbelbal! De regels van het Bubbelbal voetbal zijn hetzelfde als met het normale voetbal, maar een leuk extraatje is dat beuken is toegestaan! Absoluut garantie voor hilarische taferelen en aparte tactieken op het veld.

Wat staat u allemaal te wachten met het Bubbelbal Apeldoorn?

Bereid uzelf voor op een sportieve en hilarische activiteit in Apeldoorn. Het Bubbelbal Voetbal is uitermate geschikt voor een ontspannend én actief uitje voor uw gezelschap. Onze Original Tours & Activities Bubbelbal Voetbal coach staat te springen om uw gezelschap te begeleiden tijdens dit spel. Na de teamverdeling en een korte speluitleg wordt iedereen verpakt in een bubbelbal pak. Voordat we beginnen wordt er eerst nog even voorgedaan hoe men effectief kan ”beuken” tijdens het spel. Perfect voor een bedrijfsuitje Apeldoorn.

De coach en tevens scheidsrechter geeft het startsein. Ready, steady, go! Wij kunnen u alvast vertellen dat deze manier van sporten in het begin gek kan zijn, want het voetballen wordt even wennen met een opgeblazen plastic bal om uw lichaam. Als u eindelijk denkt de bal een trap te kunnen geven ligt u weer op de grond, wat is er gebeurd? Het andere team zet de aanval in en beuken er lekker op los. Dit gaat een mooi potje voetbal worden! Krabbel snel overeind zodat u weer een nieuwe poging kan wagen om de bal dichter bij het doel te krijgen. Werkelijk alles mag tijdens bubbelbal! Onze scheidsrechter heeft geen rode kaarten dus beuk, spring, bots, alles om ervoor te zorgen dat uw team wint. Alles kan bij bubbelbal!

Nieuw, verrassend, hilarisch en vooral lekker actief. Bubbelbal Apeldoorn gaat ervoor zorgen dat uw gezelschap een geweldig uitje hebben in deze mooie stad.

Bubbelbal huren in Apeldoorn?

Zelf aan de slag met de bubbelballen? Huur nu 10 ballen, een begeleider brengt ze bij je langs, legt de werking en regels uit en haalt na afloop de ballen weer op. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Kosten: €500,- + kilometerkosten (€1 per km gerekend vanaf onze locatie in Amsterdam)

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
34,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
34,95
p.p. incl. BTW
Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
34,95 
p.p. incl. BTW
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

  • Enthousiaste begeleider
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Organisatie uren
  • Locatie
Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

  • Het is ook mogelijk om je uitje te boeken in combinatie met een lunch of een 3 gangen keuze diner.
  • In sommige steden kan er sprake zijn van een toeslag vanwege de beschikbare locaties.
  • Ook leuk in combinatie met een gezellige workshop in Apeldoorn.

Wat is dit leuk

★★★★★
Vaak gezien maar voor het eerst gedaan in Apeldoorn. Wat is dit ontzettend leuk. Je moet even wennen aan het feit dat je je gerust kunt laten vallen maar als je dat door hebt is het echt lachen.
- Luc

Nicole

★★★★★
Altijd al eens willen doen, zo gaaf! Bedankt! Gr Nicole
- Cool!

review

★★★★★
Wat was dit gaaf! Mijn voetbalteam en ik hebben ons kapot gelachen. Ook uitstekend georganiseerd en begeleid door de leuke begeleider!
- Frank manen
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content