Proeverijen Apeldoorn

Heeft u ook een grote passie voor lekker eten en drinken? Wij in ieder geval wel! De proeverijen van Original Tours & Activities zijn verzekerd van heerlijke nieuwe smaken uitproberen. Ontdek de speciale Apeldoornse wijnen of zet je tanden in een uitgebreide chocolade tafel. Bij Proeverijen Apeldoorn laten we u graag kennis maken met de combinatie van proeven, ontdekken en de gezelligheid van Apeldoorn. Tijdens een proeverij in Apeldoorn worden uw smaakpapillen uitgebreid getest!

Bierproeverij Apeldoorn

Bierproeverij Apeldoorn
1 uur
8
v.a. € p.o.a.
1 uur
8
v.a. € p.o.a.
1 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € p.o.a.
Ontdek de lekkerste biertjes van Apeldoorn! Proef de bijzondere smaken en kom veel te weten over de verschillende soorten bier bij de Bierproeverij Apeldoorn

Wijnproeverij Apeldoorn

Wijnproeverij Apeldoorn
2 uur
8
v.a. € 24,50
2 uur
8
v.a. € 24,50
2 uur 
min. 8 pers. 
v.a. € 24,50
Ontdek uw favoriete wijn en leer welke wijn er bij welk gerecht past! En wat is de juiste manier van wijn proeven? Leer het van onze sommelier

Waarom de Proeverijen Apeldoorn?

U bent nieuwsgierig, houdt van lekker eten en drinken en wilt graag samen met uw vrienden, familie of collega’s nieuwe smaken ontdekken. Een overheerlijke chocolade bonbon proberen of toch liever verschillende Franse wijnen proeven? Een Proeverij Apeldoorn past dan goed bij u en uw gezelschap. Na een van onze proeverijen weet u alles van een bepaald product en weet u als geen ander deze te bereiden en te combineren. Samen genieten van een heerlijke proeverij is eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw dagje uit tot een succes te maken. Samen culinair genieten is toch het beste gevoel wat er is?

Proeverijen Apeldoorn op maat

Bent u opzoek naar iets unieks en voor u op maat gemaakt? Dat kan bij Original tours & Activities, geef bij ons uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag. In overleg kunnen we voor u de perfecte proeverij samenstellen. Genieten was nog nooit zo binnen handbereik en zorgeloos. Laat u ontzorgen door ons en laat uw uitje organiseren.

Reviews

Plaats uw review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content