Zowel op locatie in Amsterdam, tours door Amsterdam of diners in Amsterdam!

Original Tours is er ook voor de oudere jongeren! Wij komen graag naar jullie toe met een passend evenement. Maar jullie zijn natuurlijk ook meer dan welkom op één van onze bestaande tours of events. We zullen hier voor een aangepaste versie toepassen, speciaal voor ouderen. Succes gegarandeerd!

Om deze evenementen voor ouderen te stimuleren, zullen wij op onze tours en events een 65+ korting toepassen!

Feest op Maat Arnhem

Original Tours kan ook bij u op locatie komen!

Original Tours op locatie, waar moet u dan aan denken? Wij komen graag naar u toe met een pakket op maat. Wij kunnen alles voor u verzorgen, locatie, vervoer, entertainment en diners. U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u.

Aan de hand van uw wensen en onze originaliteit, komen we samen tot het ultieme feestje van klein tot groot. Wij hebben ervaring met groepen vanaf 1 persoon t/m 1200 personen.

Een aantal opties:

 • Artiesten of  DJ’s + Apparatuur
 • Catering mogelijkheden
 • Locatie voorzieningen
 • Bootcamps en andere teambuildings activiteiten
 • Vervoer te water of over land in stijl of normaal.
 • U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen!…..

Wij zorgen voor een geslaagd event bij u op locatie!

€ in overleg  p.p. incl. btw

[iphorm_popup id=2 name=”Vraag een offerte aan”]Vraag informatie/offerte aan[/iphorm_popup] [iphorm_popup id=1 name=”Bel mij terug”]Bel me terug[/iphorm_popup]
winter wallen wandeling

Trek uw warmste jas aan! Geniet van de Winter Wallen Wandeling, een unieke ervaring tijdens de wintermaanden. Deze winterse wandeling geeft u een kijkje in het stadsdeel genaamd ”de wallen”, wat nog mooier oogt in de winterse periode. Een echte Amsterdamse winterwandeling dus! 

De wallen wandeling is één van de bekendste rondleidingen van Nederland. Wij van Original Tours willen u graag de wallen laten zien zoals u nog nooit gezien heeft. Dus trek uw warme kleren en schoenen aan want eventuele sneeuw zorgt er alleen maar voor dat deze tour nog magischer kan worden! Een ervaring die de wereldwijde beroemde attractie eens van dichtbij laat zien en u ook de geschiedenis achter dit dit stadsdeel ontdekt.

Wat kunt u verwachten tijdens de Winter Wallen Wandeling?

Uw gezelschap wordt ontvangen op een unieke locatie in hartje Amsterdam, gelegen op maar 2 minuten vanaf centraal station. Hier zal één van onze enthousiaste gidsen op u wachten en warm ontvangen. Laat u verrassen als onze Amsterdam experts u meenemen door deze spannende buurt. Onderweg bezoekt u de meest bijzondere plekjes. Koud? Dat maakt juist deze wandeling, helemaal uniek als er sneeuw ligt. En laat die kou ook maar komen, want de winter wallen wandeling is inclusief een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom. Tijdens de winter wallen wandeling zullen geboren en getogen Amsterdammers u vermaken met heerlijke anekdotes en geschiedenis van deze wijk! Wat verdient een prostituee nou eigenlijk gemiddeld per dag? Bestaan er nog pooiers? Hoeveel ramen heeft de rosse buurt op dit moment? Na deze Wallen tour kent u alle ins en outs van het oudste beroep ter wereld!

Het is mogelijk om na de tour aan tafel te schuiven om te genieten van een lunchbuffet of 3 gangen keuze diner. Ook een heerlijke proeverij na de Winter Wallen Wandeling is mogelijk. Laat uw wensen weten en Original Tours & Events zal uw gezelschap een onvergetelijke dag bezorgen!

Ik hou van Holland Winterarrangement

Het vertrouwde Ik hou van Holland spel met een winters tintje! Speciaal voor de koude wintermaanden bij Original Tours & Events aangeboden als hilarisch en herkenbaar winterarrangement!

Wij houden natuurlijk allemaal van ons aller Holland! Sneeuw in de straten, een winters zonnetje, schaatsen op de grachten, sneeuwballen gevechten en met uw gezelschap opwarmen met een grote kop erwtensoep. Holland op zijn best. Daar hoort natuurlijk een Ik hou van Holland Winterarrangement bij! Een hilarisch en heerlijk uitje voor ieder gezelschap, speciaal voor deze tijd van het jaar. Original Tours heeft de ”originele” Ik hou van Holland versie deels veranderd in een winterse versie, dus rivaliteit, hilariteit en rivaliteit staat vooraan tijdens dit vermakelijke spel.

Wat gaat u beleven tijdens het Ik hou van Holland Winterarrangement?

Uw gezelschap wordt op een unieke locatie in hartje Amsterdam ontvangen, gelegen op maar 2 minuten vanaf het centraal station. Hier staan de welkomstdrankjes al klaar, om in de koude wintertijd eerst ietwat op te warmen! Vervolgens worden de groepen ingedeeld en kunnen we beginnen met het Ik hou van Holland spel. In verschillende rondes wordt uw Nederlandse kennis op de proef gesteld, daarnaast meerdere rondes die u zullen verrassen en vermaken. Het winnende team gaat naar huis met de unieke Ik hou van Holland Winterarrangement trofee. Dit winterarrangement is hilarisch en uitermate gezellig voor ieder gezelschap. Honger gekregen van deze verhitte strijd? Dat komt goed uit want na het spel kunt u aan tafel schuiven voor een heerlijk lunchbuffet of een 3 gangen keuze diner.

Heeft u speciale wensen of voorkeur voor een bepaalde volgorde met dit winterarrangement? Laat het Original Tours & Events weten en wij zorgen voor een onvergetelijk uitje in Amsterdam!

Prijzen i.c.m. een lunch en diner

Lunch
10 t/m 19 personen € 44,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 39,50 p.p. incl. btw

Diner
10 t/m 19 personen € 59,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 54,50 p.p. incl. btw

 

 

Winter Games Amsterdam

De vernieuwde Winter Games Amsterdam! Een attractief en competitief spel die u in deze wintermaanden warm laat worden. Met uw gezelschap zult u een gezellige en hilarische middag tegemoet gaan, een ware strijd binnen uw gezelschap om de befaamde Winter Games Amsterdam te winnen!

Welkom bij de Winter Games Amsterdam! Als iedereen topfit is beginnen we met een winterse warming-up in stijl, zodoende starten we warm. Vervolgens gaan we erachter komen tijdens de Winter Games Amsterdam welk team het fitst, maar zeker ook het behendigst, origineelst en zich daarnaast niet laat kisten door het winterweer!

Wat kunt u verwachten tijdens de Winter Games Amsterdam?

Wat staat uw gezelschap te wachten? We verdelen uw gezelschap op in verschillende teams, maar wees gerust want iedereen zal bij elkaar blijven, alleen de verschillende spellen worden uitgevoerd in teamverband! De Winter Games zullen verschillen tussen een wedstrijdje langlaufen over de gracht op een 8 persoons ski tot winterse kennis vragen. We kunnen uiteraard niet alles verklappen, maar de Winter Games Amsterdam staan voor hilariteit en houden u zeker warm! Wie weet de meeste punten te verzamelen in onze verschillende rondes? Daar gaan we achterkomen tijdens de spannende prijsuitreiking. Het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis! Want Original tours & Events heeft voor het winnende team de felbegeerde Original Tours hoofdprijs, iets om mee thuis te komen.

De Winter Games Amsterdam zijn op verschillende manieren te boeken. U kunt het namelijk als los spel boeken, maar ook als dag en/of diner arrangement. Het dagarrangement zal met uitgebreide lunch worden geserveerd of het diner arrangement zal met een uitgebreid 3 gangen keuze diner komen. Original Tours & Events maakt u Winter Games Amsterdam op maat, dus contact ons met al uw verzoeken.

Ook te combineren met een lunch of diner

Spel inclusief lunch
10 t/m 19 personen € 41,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen  € 36,50 p.p. incl. btw

Spel inclusief 3-gangen diner
8 t/m 19 personen  € 52,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 46,50 p.p. incl. btw

 

Winter Wonder Speurtocht

Ontdek de wondere wereld van Amsterdam. Deze ludieke Winter Wonder Speurtocht geeft u een unieke kijk op Amsterdam en laat uw gezelschap op een ludieke manier verschillende plekken zoeken met deze spannende speurtocht.

De benaming ‘Winter Wonder’ is omdat uw gezelschap Amsterdam gaat beleven op zijn mooist, namelijk in de winter! Naar onze mening een perfect moment om de stad te ontdekken op een heel andere manier. Want Amsterdam is niet alleen mooi als de terrassen vol zitten, maar ook ’s winters oogt deze stad prachtig. De grachten zijn mooi verlicht en zelfs de gehele stad licht op tijdens het Amsterdam Light Festival, een prachtig gezicht! Uw gezelschap wordt verwelkomt op een mooie locatie midden in Amsterdam, om precies te zijn gelegen op 2 minuten vanaf het centraal station, op de Oudezijds Armsteeg 24. Hiervandaan zal de Winter Wonder Speurtocht starten.

Wat heeft de Winter Wonder Speurtocht voor u in petto!

Wat kan uw gezelschap verwachten? Met de Winter Wonder Speurtocht wordt u ontvangen door een Amsterdamse expert van Original Tours & Events. Deze enthousiaste begeleider zal uw gezelschap opdelen in verschillende teams en bewapenen met een  fototoestel, kaart en diverse opdrachten. Dan is het moment daar, de strijd mag losbarsten! Welk team zal de opdrachten het meest succesvol en zo origineel mogelijk uitvoeren? We gaan erachter komen tijdens de Winter Wonder Speurtocht in Amsterdam! Na deze spannende Winter Wonder Speurtocht is het tijd om de balans op te maken. Onder het genot van een heerlijke kop chocolade melk met slagroom is het namelijk tijd voor de prijsuitreiking, waarbij alle leuke ervaringen en bloopers de revue zullen passeren. Het winnende team gaat uiteraard niet met lege handen naar huis maar met de felbegeerde Original Tours hoofdprijs.

Een prachtige en spannende Winter Wonder Speurtocht met de professionele begeleiding van de Amsterdam experts van Original Tours & Events.

 

Langlaufen op de Wallen

Ook als er geen sneeuw ligt brengen wij een winters bezoekje aan de Wallen tijdens het langlaufen op de Wallen arrangement!

Klaar om te gaan? Trek die 4 persoons langlauf ski’s maar aan! Een originele manier om op pad te gaan in de winter. De Wallen Tour is een van de bekendste rondleiding van Amsterdam. Tijdens het Langlaufen op de Wallen arrangement trekken jullie in groepen de Langlauf ski’s aan en gaan jullie met veel hilariteit op stap!

Wat houdt het Langlaufen op de Wallen arrangement in?

Op een unieke locatie, 2 min. lopen van centraal, worden jullie verwelkomd door een enthousiaste gids. Hier liggen de langlaufski’s al voor jullie klaar. Het zijn niet zomaar ski’s! Met teamwork zorgen jullie ervoor dat het een fantastische tour gaat worden. En wij weten zeker dat jullie er warmpjes bij lopen! Toch koud gekregen? Tijdens deze langlaufen op de Wallen arrangement hebben jullie een pauze in een typische Amsterdams café waar jullie kunnen genieten van een heerlijk kopje warme chocolademelk met slagroom.

Onderweg vertelt de gids jullie alles wat jullie zouden willen weten over de Wallen. Wat verdient een prostituee nou eigenlijk gemiddeld per dag? Bestaan er nog pooiers? Hoeveel ramen heeft de rosse buurt op dit moment? Na deze Wallen tour kent u alle ins en outs van het oudste beroep ter wereld! Na de tour kunnen jullie aan tafel aanschuiven waar een lunchbuffet voor u klaar staat of u kunt genieten van een 3 gangen keuze diner.

v.a. € 19,50 p.p. incl. btw

[iphorm_popup id=2 name=”Vraag een offerte aan”]Vraag informatie/offerte aan[/iphorm_popup] [iphorm_popup id=1 name=”Bel mij terug”]Bel me terug[/iphorm_popup]


Prijzen:

Langlaufen
8 t/m 19 personen € 21,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 19,50 p.p. incl. btw

Lunch
8 t/m 19 personen € 44,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 39,50 p.p. incl. btw

Diner
8 t/m 19 personen € 59,50 p.p. incl. btw
Vanaf 20 personen € 54,50 p.p. incl. btw

Inclusief:
 • Enthousiaste gids
 • consumptie tijdens de pauze
 • Lunchbuffet of 3-gangen keuze diner
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
 • Btw

Overige consumpties kunnen ter plekke of op nacalculatie afgerekend worden.

Tips:
 • Leuk om te combineren met een van onze workshops in Amsterdam!

Het is nog wel herfst maar de winter nadert snel. Original Tours is nu druk bezig met het maken van speciale arrangementen om winters Amsterdam te ontdekken.

Kom later even terug of [iphorm_popup id=”7″ name=”Stuur een e-mail”]stuur een e-mail[/iphorm_popup] met je gegevens om een update te ontvangen.

escapediner

Escape Diner

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Het kan bijna niet anders, of u bent op de hoogte van de Escape Room rage! Deze rage is in dit evenement gekoppeld aan een heerlijk 3-gangen menu. Een leuke uitdaging, met een stukje ontspanning!

Escape Diner, tijd voor spanning en ontspanning!

U gaat samen met uw groep proberen de problemen op te lossen in de Escape Room, en daarna heerlijk te genieten van het 3-gangen diner. De Escape Room zal voor veel spanning en sensatie zorgen tijdens het 3-gangen diner. De combinatie van dineren en een Escape Room tegelijk, is gebaseerd op de rage die erop dit moment gaande is in Nederland. Je wordt 90 minuten lang aan elkaar geboeid, en moet proberen binnen de tijd de problemen en geheimzinnigheden op te lossen! Dit kan gedaan worden door verschillende vragen op te lossen. Wanneer u ze heeft opgelost, zult u nog raadsels en sommen moeten oplossen. Dan zal je bepaalde codes krijgen, waarmee je jezelf kan bevrijden! De activiteit Escape Diner is geschikt voor elk gezelschap en gelegenheid.

Kennis en gezelligheid

Het Escape Diner kan op een van onze prachtige locaties geboekt worden, waar een van onze Original Tours begeleider u zal ontvangen. Er zal vervolgens een korte uitleg zijn, over wat u kunt verwachten. Dan kunnen we eindelijk beginnen, en gaan we zien of jullie goed kunnen samenwerken in teamverband! Gedurende u aan het genieten bent van het heerlijke diner, wordt u in de boeien geslagen. Uw algemene kennis en inzicht zal flink op de proef worden gesteld. Wat zal uw inbreng worden tijdens het diner, en zorgt u ervoor dat u binnen de 90 minuten ontsnapt bent? Door met elkaar samen te werken, zal u het gezelschap op een hele andere manier leren kennen! Beleef een diner met een hoop spanning en gezelligheid om nooit te vergeten met het Escape Diner.

Beschikbaar op de volgende locaties


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
kaart nederland

Alkmaar            Amsterdam

Amersfoort       Antwerpen

Apeldoorn        Arnhem

Assen               Breda

Delft                 Den Bosch

Den Haag        Deventer

Dordrecht        Eindhoven

Enschede        Gouda

Groningen       Haarlem

Harderwijk      Maastricht

Nijmegen        Rotterdam

Tilburg            Turnhout

Twente           Utrecht

Zwolle

Prijs

Vanaf 8 personen
€ 
59,50
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 8 personen
€ 
59,50
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 8 personen
€ 
59,50 
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Minder dan 8 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

 • Enthousiaste activiteitenbegeleider
 • Gebruik van materialen
 • Organisatie uren
 • Te boeken op uw gewenste datum en tijdstip!
Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

 • In sommige steden kan er sprake zijn van een toeslag vanwege de beschikbare locaties.
 • Ook leuk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals paintball of een avontuur in het klimpark!

Escaped!

★★★★★
5 5 1
We hebben de restauranteigenaar geholpen zn huur te betalen, het is gelukt! Veel uitdagingen met een goed verhaal en lekker eten, absoluut een geslaagde avond.

Leuk als je van puzzelen houd

★★★★☆
4 5 1
Tussen de gangen van het diner door moet je puzzelen om verder te komen. Persoonlijk ben ik niet z'n puzzelfan, maar het zien van je fanatiek puzzelende collega's is ook fun! Lekker gegeten.

Leuk en lekker

★★★★★
5 5 1
Een hele avond waren we zoet met dit spel. Een leuk en uitdagend spel en lekker eten, wat wil een mens nog meer!? 🙂
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
stripdiner

Strip diner

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bel mij terug
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, een 3 gangen menu. Samen met u en uw vrienden of vriendinnen, gaat u een spannende avond te ge moet. Na het dessert wacht er een spannende act voor de vrijgezel.

Uw vrienden- of vriendinnengroep wordt ontvangen op een leuke locatie in een stad naar keuze. U gaat samen een gezellige avond tegemoet! U gaat samen genieten van een heerlijk Drie Gangen Keuzediner met de keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wanneer het dessert wordt geserveerd, zal de spanning oplopen. Zet de vrijgezel op een stoel en laat de mooi dame of sexy man maar binnenkomen! Dit gaat zeker hilarische momenten opleveren!

Wat kunt u verwachten?

Het stip diner vindt centraal plaats in een stad naar keuze. Het zal ongeveer 2,5 uur duren. We gaan starten met een heerlijk welkomstdrankje, daarna volgt het hoofdgerecht na het dessert wacht er spannend stip act te wachten van een van onze sexy mannen of dames. Dit wordt een leuke avond voor de vrijgezel… Maar het wordt ook zeker smullen voor de andere van de groep!

U heeft de keuze uit zowel mannelijke als vrouwelijke strippers. Lekker een avond volop genieten! Wij kunnen u garanderen dat het een vrijgezellenavond wordt om nooit te vergeten!

Beschikbaar op de volgende locaties


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
kaart nederland

Apeldoorn

Deventer

Arnhem

Utrecht

Zwolle

Rotterdam

Den Haag

Haarlem

Amsterdam

Amersfoort

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
56,50
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

vanaf 10 personen
€ 
56,50
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.
 

Prijs

Vanaf 10 personen
€ 
56,50 
p.p. incl. BTW

Ben jij met 15 personen of meer? Speciaal voor alle moeite krijg jij van ons een dan een gratis escaperoom ticket t.w.v. €199,-

Minder dan 10 personen?
Wanneer u bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen,
kunt u dit arrangement ook voor minder personen boeken.

Inclusief

– Enthousiaste activiteitenbegeleider
– Gebruik van materialen
– Organisatie uren
– Te boeken op uw gewenste datum en tijdstip!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
 

Tips

– Het is ook mogelijk om je uitje te boeken in combinatie met een lunch of een heerlijk 3 gangen diner.
– In sommige steden kan er sprake zijn van een toeslag vanwege de beschikbare locaties.

sexy

★★★★★
5 5 1
Precies zoals verwacht: tijdens diner werd de vrijgezel verrast door een sexy dame die een super act opvoerde.

Nice

★★★★☆
4 5 1
We hebben lekker gegeten en de stripper was spannend. De vrijgezel was super verrast. Goed geregeld.

Top

★★★★★
5 5 1
Goed eten, veel keuze in bier en een leuke tent. Na het ijs werden we opgehaald door een knappe vrouw die in een speciale ruimte ging strippen voor onze vriend (vrijgezel). Top!
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content